Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
Bedankt dat je bij ons je ReActivate hebt gedaan! Ga je met ons mee verder?

Beste [Voornaam],

Superleuk dat je bij ons je PADI ReActivate hebt gedaan! Hopelijk ben je weer zo enthousiast over het persluchtduiken en het onder water zijn als wij.

Wij vertellen je graag over de mogelijkheden om een vervolg aan deze ervaring te geven. Je kunt bij ons nu een stap verder gaan, namelijk boek je vervolgopleiding Advanced Open Water Diver als je deze nog niet hebt of sluit bij ons duikteam.

Advanced Open Water Diver:
Het stopt niet na het behalen van je PADI Open Water Diver, bijna alle duikers hebben wel minimaal Advanced Open Water brevet en dat is niet zomaar. In deze opleiding van 2 dagen waar vooral de focus ligt op het duiken ga je met een instructeur meer vaardigheden leren waarin jij een nog grotere zelfstandigheid krijgt. In de 5 duiken de je maakt krijg je veel tips en trucs van de instructeur. Je maakt in tegenstelling tot je Open Water Diver opleiding veel watertijd en dat is precies waar het om gaat. Ook leren wij je onder water de weg terugvinden en wordt er ook een diepe duik gemaakt zodat je na het behalen van dit brevet naar 30 meter diepte mag duiken, hoe vet is dat?

Duikteam:
Ben je op zoek naar een buddy of wil je met andere duikers meer duikervaring opdoen en je hobby laten groeien. Dan is lid worden van het duikteam de perfecte keuze. In dit team zitten veel duikers die bijna elke weekend gaan duiken met elkaar. Ze maken afspraken onderling en de duik is gepland. Ook de organisatie van het duikteam organiseert meermaals in de maand duikactiviteiten waar je als duikteam lid voordelig of zelfs kosteloos aan kan deelnemen. Ook organiseren wij trips en reizen over de hele wereld. Kom je ons team versterken?

Social Media:
Misschien ben je ons al aan het volgen op de diverse Social Media kanalen? Heb je dat nog niet gedaan, dan vinden we het superleuk als je dat alsnog doet. Als je ons volgt informeren wij over allerlei activiteiten, weetjes en acties.  Naast Diveplace.nl hebben wij ook onze online winkel, namelijk Webshopduiken.nl waar wij allerlei duikgerelateerde producten verkopen en waar wij graag in ons Duikcentrum persoonlijk advies over geven. Ook op Facebook en Instagram zijn wij actief aanwezig en wij zouden het leuk vinden als je ons liked, zo blijf je op de hoogte van onze ontwikkelingen en weet je wat er allemaal te doen is.

Wat vind je van ons:
Diveplace vindt het  belangrijk wat je van ons vindt en hoe je onze educatie en service ervaart en wij streven altijd naar een betere klantervaring. Daarom willen wij je vragen om in enkele minuten de enquete in te vullen via deze link. Wij willen je in ieder geval alvast enorm bedanken voor het invullen van de enquete, want samen met jou kunnen wij het nog beter doen.

Wij hopen je gauw weer terug te zien bij Diveplace.

Team Diveplace

--
 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.