Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
Bedankt dat je bij ons kwam intro Freediven.

Beste [voornaam],

Superleuk dat je bij ons je intro Freediving hebt gedaan! Hopelijk ben je net zo enthousiast als wij over het Freediven en het in en onder water zijn.

Wij vertellen je graag over de mogelijkheden om een vervolg aan deze ervaring te geven. Je kunt bij ons nu direct een de Freediver boeken of nog een keer deze activiteit boeken.

PADI Freediver:
Dit is de meest voorkomende stap nadat je een introductie hebt gedaan. Je leert in deze opleiding andere klaartechnieken, ademtechnieken en zwemtechnieken. Ook leer je veiligheidsaspecten en diverse disciplines van Freediving en ga je ook de diepte in van maximaal 10 meter. . Naast 3 zwembadsessies en 2 diepe duik sessies (1 dag) . Kijk anders op de website voor meer informatie over de cursus.

Social Media:
Misschien ben je ons al aan het volgen op de diverse Social Media kanalen? Heb je dat nog niet gedaan, dan vinden wij het superleuk als je dat alsnog doet. Als je ons volgt informeren wij over allerlei activiteiten, weetjes en acties. Naast Diveplace.nl hebben wij ook onze online winkel, namelijk webshopduiken.nl waar wij allerlei freedive gerelateerde producten verkopen. Ook op onze Facebook Diveplace en Instagram Diveplace zijn wij actief bezig en wij zouden het leuk vinden als je ons liked., zo blijf je op de hoogte van onze ontwikkelingen en weet je wat er allemaal te doen is.

Wat vind je van ons:
Diveplace vindt het  belangrijk wat je van ons vindt en hoe je onze educatie en service ervaart en wij streven altijd naar een betere klantervaring. Daarom willen wij je vragen om in enkele minuten de enquete in te vullen via deze link. Wij willen je in ieder geval alvast enorm bedanken voor het invullen van de enquête, want samen met jou kunnen wij het nog beter doen.

Wij  hopen je gauw weer terug te zien bij op onze locatie.

Team Diveplace


 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.