Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
Bedankt dat jij bij ons je snorkel opleiding hebt gedaan! Ga je met ons mee verder?

Beste [Voornaam],

Superleuk dat je bij ons je Snorkel opleiding hebt gedaan! Hopelijk ben je net zo enthousiast als wij over het snorkelen en in- onder water zijn.

Wij vertellen je graag over de mogelijkheden om een vervolg aan deze ervaring te geven. Je kunt bij ons nu een stap verder gaan, namelijk boek een introductie duik of een introductie Freedive les. Beide lessen zul je langer onder water kunnen en blijven en meer genieten van al het moois.

Introductie duikles:
Tijdens deze les ga je samen met een instructeur en een persluchtset onderwater. Allereerst vertellen wij je hoe het allemaal werkt en waar je rekening mee dient te houden. Toch zal je ook al overeenkomsten vinden tijdens deze les zoals je ook al hebt kunnen ervaren met de snorkelles. Ervaar wat duiken met perslucht is. Benieuwd? Boek dan deze les en wij gaan met je onder water.

Introductie Freediveles:
Tijdens de introductieles Freediving leren wij je anders omgaan met ademhaling, je leert je ademhaling of juist het niet ademen beter gezegd om een andere manier kennis met je maken. Tijdens een statische oefening laten wij je ervaren wat het is om langer dan normaal je adem in te houden. Verrassend effect geeft dit voor de meeste mensen. Benieuwd of het wat voor je is? Boek dan de introductie freedive les.

Social Media:
Misschien ben je ons al aan het volgen op de diverse Social Media kanalen? Heb je dat nog niet gedaan, dan vinden we het superleuk als je dat alsnog doet. Als je ons volgt informeren wij over allerlei activiteiten, weetjes en acties.  Naast Diveplace.nl hebben wij ook onze online winkel, namelijk Webshopduiken.nl waar wij allerlei duikgerelateerde producten verkopen en waar wij graag in ons Duikcentrum persoonlijk advies over geven. Ook op Facebook en Instagram zijn wij actief aanwezig en wij zouden het leuk vinden als je ons liked, zo blijf je op de hoogte van onze ontwikkelingen en weet je wat er allemaal te doen is.

Wat vind je van ons:
Diveplace vindt het  belangrijk wat je van ons vindt en hoe je onze educatie en service ervaart en wij streven altijd naar een betere klantervaring. Daarom willen wij je vragen om in enkele minuten de enquete in te vullen via deze link. Wij willen je in ieder geval alvast enorm bedanken voor het invullen van de enquete, want samen met jou kunnen wij het nog beter doen.

Wij hopen je gauw weer terug te zien bij Diveplace.

Team Diveplace

--
 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.