Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
Bevestiging intro Freediving, alle informatie die je nodig hebt.

Hallo [Voornaam],

Leuk dat je bij ons je Intro Freediver opleiding hebt geboekt, het avontuur gaat beginnen. Het wordt een bijzondere ervaring en je gaat meer over jezelf en ademhaling ontdekken. Je maakt de eerste stap in de wereld van Freediving en wie weet smaakt het straks naar meerJe hebt gekozen voor full service Duikcentrum Diveplace en dat vinden wij natuurlijk super, voel je welkom!

Om zoveel mogelijk uit je Freedive intro te halen hebben wij alvast diverse tips en weetjes voor je opgeschreven zodat je lekker goed voorbereid bent tijdens de activiteit.  Als er nog vragen zijn weet je ons natuurlijk gewoon te vinden. Mocht je geen vragen hebben dan zien wij je graag op onze centrum locatie, Proostwetering 101b Utrecht.

Intro Freediveles:
Tijdens de intro gaan wij kennismaken met het duikcentrum maar ook gaan wij gelijk het (zwembad)water in, want Freediven leer je uiteraard ook door het te doen in het water. Neem je zwemkleding, kleingeld (voor een kluisje in het zwembad en eventueel een drankje na afloop) en een handdoek mee.  Je hebt je aangemeld en als je bij ons komt willen wij je vragen om de formulieren ingevuld mee te nemen. Klik hier voor de intro Freedive formulieren. 

Social Media:
Waarschijnlijk heb je ons al digitaal bezocht en onze website Diveplace.nl bekeken. Naast Diveplace.nl hebben wij ook onze online winkel, namelijk Webshopduiken.nl waar wij allerlei duikgerelateerde producten verkopen en waar wij graag in ons Duikcentrum persoonlijk advies over geven. Ook op Facebook Diveplace en  Instagram Diveplace zijn wij aanwezig en wij zouden het leuk vinden als je ons liked, zo blijf je op de hoogte van onze ontwikkelingen en weet je wat er allemaal te doen is.

Parkeren:
Diveplace is gevestigd op een bedrijfsverzamelgebouw terrein en dat betekent dat er meerdere bedrijven actief kunnen zijn tijdens de duiklessen in de avonduren of op weekenddagen. Je kunt je auto dichtbij ons pand parkeren maar doe dat niet voor een roldeur of toegangsdeur-raam van het pand maar parkeer je auto op de daarvoor bestemde plekken.

Wij hebben er veel zin in, tot gauw!

Team Diveplace


 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.