Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
Bevestiging PADI Droogpak, leuk dat je gaat beginnen!

Hallo [Voornaam],

Leuk dat je bij ons aan je PADI droogpak opleiding gaat beginnen.

Om zoveel mogelijk uit je duikopleiding te halen hebben wij alvast diverse tips en weetjes voor je opgeschreven zodat je goed voorbereid bent tijdens je eerste les.  Als er nog vragen zijn weet je ons natuurlijk gewoon te vinden. Mocht je geen vragen hebben dan zien wij je graag op onze Duikcentrum locatie: Proostwetering 101b Utrecht.

Eerste duikles:
Tijdens de eerste les gaan wij kennismaken met het duikcentrum maar ook gaan wij gelijk het (zwembad)water in, want droogpakduiken leer je uiteraard in het water. Neem je zwemkleding, onderkleding (thermo kleding (aanbevolen voor de zwembad les) of een shirt met lange mouwen en een trainingsbroek), kleingeld (voor een kluisje in het zwembad en eventueel een drankje na afloop) en een handdoek mee.  Na je aanmelding heb je als het goed is ook je PADI droogpak boek opgehaald of je elearning ontvangen, dit is je huiswerk voor de duikopleiding. Belangrijk is dat je alles doorloopt zowel de vragen van deel I en deel II maakt.  In de duikles zullen wij deze vragen beantwoorden en verder ingaan op inhoudelijke vragen.

Voor de open water duiken die wij doen met het droogpak vragen wij je voor de 2 duiken een set droge kleding mee te nemen en ook plastic zakjes voor je voeten. Mocht je nat worden tijdens een duik doordat wij veel aparte oefeningen doen, dan heb je in ieder geval droge kleding mee.

Formulieren ingevuld meenemen:
PADI, is een Amerikaans opleidingssysteem en dat betekent dat je diverse formulieren correct ingevuld moet hebben alvorens je kan starten met de eerste duikles. Om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor je hebben wij alvast een link gemaakt naar de formulieren. Wil je ze uitprinten en ingevuld meenemen naar de duikdag.

Wist je dat:
Voor veel verzekeraars wordt de duiksport als een extreme sport gezien…. eigenlijk is de duiksport een van de veiligste sporten ter wereld waar de minste ongelukken mee gebeuren. Desondanks kan het zijn dat als je een buitenwater duik maakt en je glijdt uit (dan spreek men van een duikongeluk) dat dit niet vergoed wordt door je verzekeraar. Daarom vragen wij altijd om van tevoren te checken of de duiksport onder je verzekering valt. Wil je geen gedoe en zekerheid voor alles, vul dan het Aquamed verzekeringsformulier in en geef dat aan onze instructeur tijdens de theorielessen voordat je de buitenwaterduiken gaat maken. Wij sturen het dan op naar Aquamed en zij nemen verder contact met je op.

Social Media:
Waarschijnlijk heb je ons al digitaal bezocht en onze website Diveplace.nl bekeken. Naast Diveplace.nl hebben wij ook onze online winkel, namelijk Webshopduiken.nl waar wij allerlei duikgerelateerde producten verkopen en waar wij graag in ons Duikcentrum persoonlijk advies over geven. Ook op Facebook en Instagram zijn wij aanwezig en wij zouden het leuk vinden als je ons liked, zo blijf je op de hoogte van onze ontwikkelingen en weet je wat er allemaal te doen is.

Combideal opleidingen:
Onze ervaring is dat veel duikers niet stoppen met het halen van de PADI Droogpak opleiding. Zo kunnen wij de Nitrox specialty al direct integreren in je huidige opleiding. De kosten hiervan zijn geen €135 maar €99, al een direct voordeel van maar liefst €36. De Nitrox specialty is de nummer 1 specialty onder alle duikers, op de laatste duikdag doen wij daarna gelijk de Nitrox les, wel zo lekker compact en voordelig. 

Een andere combideal die wij graag aanbieden is als je direct na je huidige opleiding een van de volgende opleiding boekt, Trimtechniek specialty of een andere specialty wat je interesse naar uit gaat, dan betaal je niet voor de huur van je uitrusting tijdens deze opleidingen, ook hier pak je dan gelijk enorm je voordeel van €75. Je instructeur zal hier tijdens de opleiding meer over vertellen of vraag naar de mogelijkheden want wij plannen de opleiding graag met je samen in direct na je afronding deze opleiding.

Eigen materiaal:
Zoals in elke sport/hobby is het comfortabel om je eigen spullen te hebben en daarom vertellen/informeren wij je graag meer over de juiste droogpak keuze, de juiste vinnen en misschien ook wel voor jouw het juiste trimvest. In onze winkel/online shop hebben wij heel veel keus. Mocht je al je eigen materiaal hebben, dan vragen wij dit mee te nemen tijdens de opleiding zodat je met je eigen spullen kan duiken en verder leren hoe het allemaal werkt.

Parkeren:
Diveplace is gevestigd op een bedrijfsverzamelgebouw terrein en dat betekent dat er meerdere bedrijven actief kunnen zijn tijdens de duiklessen in de avonduren of op weekenddagen. Je kunt je auto parkeren maar doe dat niet voor een roldeur of toegangsdeur-raam van het pand maar parkeer je auto op de daarvoor bestemde plekken. Parkeer pas vanaf nummer 101b of verder.

Tot gauw, wij hebben er veel zin in!

Team Diveplace


 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.