Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
Bevestiging PADI Freediver, leuk dat je met ons mee gaat!

Hallo [Voornaam],

Leuk dat je bij ons je PADI Freediver opleiding gaat beginnen. Het wordt een bijzondere ervaring en je gaat meer over jezelf en de natuur ontdekken. In Nederland, maar ook op heel veel andere plekken op deze aarde kan je straks gaan Freediven. Je hebt gekozen voor full service Duikcentrum Diveplace – FreediveNL en dat vinden wij natuurlijk super, voel je welkom!

Om zoveel mogelijk uit je Freedive opleiding te halen hebben wij alvast diverse tips en weetjes voor je opgeschreven zodat je lekker goed voorbereid bent tijdens je eerste les.  Als er nog vragen zijn weet je ons natuurlijk gewoon te vinden. Mocht je geen vragen hebben dan zien wij je graag op onze centrum locatie, Proostwetering 101b Utrecht.

Eerste Freediveles:
Tijdens de eerste les gaan wij kennismaken met het duikcentrum maar ook gaan wij gelijk het (zwembad)water in, want Freediven leer je uiteraard ook door het te doen in het water. Neem je zwemkleding, kleingeld (voor een kluisje in het zwembad en eventueel een drankje na afloop) en een handdoek mee.  Na je aanmelding heb je als het goed is ook je PADI e-learning ontvangen, dit is je huiswerk voor de Freediveopleiding. Belangrijk is dat je alles doorloopt zowel de quizvragen als de toets van de Freedive opleiding, zodat je ook de theorie achter het Freediven tot je krijgt. In de eerste Freediveles zullen wij dit ook nog bespreken, theorie hoeft nog niet af te zijn.

Formulieren ingevuld meenemen:
PADI, is een Amerikaans opleidingssysteem en dat betekent dat je diverse formulieren correct ingevuld moet hebben alvorens je kan starten met de eerste Freediveles. Om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor je hebben wij alvast een link gemaakt naar de formulier Freediver formulieren. Wil je ze uitprinten en ingevuld meenemen naar de eerste les?

Wist je dat:
Voor veel verzekeraars wordt de Freedive sport als een extreme sport gezien…. eigenlijk is de Freedive sport een van de veiligste sporten ter wereld waar de minste ongelukken mee gebeuren. Desondanks kan het zijn dat als je een buitenwater duik maakt en je glijdt uit (dan spreek men van een freedive ongeluk) dat dit niet vergoed wordt door je verzekeraar. Daarom vragen wij altijd om van tevoren te checken of de duiksport onder je verzekering valt. Wil je geen gedoe en zekerheid voor alles, vul dan het Aquamed verzekeringsformulier in en geef dat aan onze instructeur tijdens de theorielessen voordat je de buitenwaterduiken gaat maken. Wij sturen het dan op naar Aquamed en zij nemen verder contact met je op.

Social Media:
Waarschijnlijk heb je ons al digitaal bezocht en onze website Diveplace.nl bekeken. Naast Diveplace.nl hebben wij ook onze online winkel, namelijk Webshopduiken.nl waar wij allerlei duikgerelateerde producten verkopen en waar wij graag in ons Duikcentrum persoonlijk advies over geven. Ook op Facebook Diveplace,  Instagram Diveplace en Instagram FreediveNL zijn wij aanwezig en wij zouden het leuk vinden als je ons liked, zo blijf je op de hoogte van onze ontwikkelingen en weet je wat er allemaal te doen is.

Combideal opleidingen:
Ook bieden wij extra voordeel als je bij ons een  Freediver Advanced boekt direct of tijdens de basisopleiding of als je je aanmeldt voor het lidmaatschap van onze Freedive club. Je instructeur zal hier tijdens de opleiding meer over vertellen. Je kunt uiteraard ook zelf naar de mogelijkheden vragen, wij plannen de opleiding graag met je samen in aansluitend op je huidige opleiding. Als je de eerst volgende Freediver Advanced cursus boekt ontvang je 15% korting en als je lid word van de Freedive club ontvang je eenmalig 15% korting op het restant van het clublidmaatschapsgeld  het jaar waarvoor je aanmeldt.

Eigen materiaal:
Zoals in elke sport/hobby is het comfortabel om je eigen spullen te hebben en daarom hebben wij voor je al drie verschillende sets samengesteld. Je hoeft alleen maar te klikken en te kiezen op de aanbieding hieronder, wij zorgen dan dat het in de juiste maatvoering voor je klaar ligt op de eerste les. Mocht het toch nog niet helemaal passen, geen probleem dan ruilen wij het gewoon zonder gedoe.

Parkeren:
Diveplace is gevestigd op een bedrijfsverzamelgebouw terrein en dat betekent dat er meerdere bedrijven actief kunnen zijn tijdens de duiklessen in de avonduren of op weekenddagen. Je kunt je auto dichtbij ons pand parkeren maar doe dat niet voor een roldeur of toegangsdeur-raam van het pand maar parkeer je auto op de daarvoor bestemde plekken.

Wij hebben er veel zin in, tot gauw!

Team Diveplace – FreediveNL

--
 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.