Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
Bevestiging PADI Nitrox.

Hallo [Voornaam],

Leuk dat je bij ons aan je PADI Nitrox opleiding gaat beginnen.

Om zoveel mogelijk uit je duikopleiding te halen hebben wij alvast diverse tips en weetjes voor je opgeschreven zodat je goed voorbereid bent tijdens de cursus.  Als er nog vragen zijn weet je ons natuurlijk gewoon te vinden. Mocht je geen vragen hebben dan zien wij je graag op onze Duikcentrum locatie: Proostwetering 101b Utrecht.

Duikles
Na je aanmelding heb je als het goed is ook je PADI e-learning ontvangen, dit is je huiswerk voor de duikopleiding. Belangrijk is dat je alles doorloopt zowel de quizvragen als de toetsen zodat je ook de theorie tot je krijgt, neem daarom de e-record mee naar de duikles als je alle theorie hebt afgerond. Tijdens de duikles zullen wij dit ook de theorie bespreken en je laten ervaren wat de grote voordelen zijn van het duiken met nitrox Daarom vragen wij je ook om je duikcomputer (als je die hebt) ook mee te nemen. Mocht je deze nog niet hebben, dan adviseren wij je om een nitrox duikcomputer te kopen. Vraag je instructeur naar de mogelijkheden of kijk alvast rond op webshopduiken.nl voor de diverse modellen en types. Om je te inspireren, vind je hieronder twee veel verkochte duikcomputers:

Met de actiecode NITROX ontvang je 5% korting op je bestelling.

Omdat het een ‘droge’ les is en wij heel goed begrijpen dat je ook een keer wilt duiken met nitrox, bieden wij je de mogelijkheid aan om ook te een nitrox duikfles bij ons te huren om je opgedane kennis in het water te testen en ervaren. Wij vullen namelijk naast lucht ook elk mengsel nitrox. Dus geef het aan als je gaat duiken en wij zorgen dat je duikfles gereed staat.

Formulieren ingevuld meenemen:
PADI, is een Amerikaans opleidingssysteem en dat betekent dat je diverse formulieren correct ingevuld moet hebben alvorens je kan starten met de eerste duikles. Om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor je hebben wij alvast een link gemaakt naar de formulieren.Wil je ze uitprinten en ingevuld meenemen naar de eerste les?

Wist je dat:
Voor veel verzekeraars wordt de duiksport als een extreme sport gezien…. eigenlijk is de duiksport een van de veiligste sporten ter wereld waar de minste ongelukken mee gebeuren. Desondanks kan het zijn dat als je een buitenwater duik maakt en je glijdt uit (dan spreek men van een duikongeluk) dat dit niet vergoed wordt door je verzekeraar. Daarom vragen wij altijd om van tevoren te checken of de duiksport onder je verzekering valt. Wil je geen gedoe en zekerheid voor alles, vul dan het Aquamed verzekeringsformulier in en geef dat aan onze instructeur tijdens de theorielessen voordat je de buitenwaterduiken gaat maken. Wij sturen het dan op naar Aquamed en zij nemen verder contact met je op.

Social Media:
Waarschijnlijk heb je ons al digitaal bezocht en onze website Diveplace.nl bekeken. Naast Diveplace.nl hebben wij ook onze online winkel, namelijk Webshopduiken.nl waar wij allerlei duikgerelateerde producten verkopen en waar wij graag in ons Duikcentrum persoonlijk advies over geven. Ook op Facebook en Instagram zijn wij aanwezig en wij zouden het leuk vinden als je ons liked, zo blijf je op de hoogte van onze ontwikkelingen en weet je wat er allemaal te doen is.

Parkeren:
Diveplace is gevestigd op een bedrijfsverzamelgebouw terrein en dat betekent dat er meerdere bedrijven actief kunnen zijn tijdens de duiklessen in de avonduren of op weekenddagen. Je kunt je auto parkeren maar doe dat niet voor een roldeur of toegangsdeur-raam van het pand maar parkeer je auto op de daarvoor bestemde plekken. Parkeer pas vanaf nummer 101b of verder.

Tot gauw, wij hebben er veel zin in!

Team Diveplace

--
 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.