Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
Bevestiging PADI Proefduik – leuk dat je met ons mee gaat!

Hallo [Voornaam],

Leuk dat je bij ons je proefduik gaat doen! Het wordt absoluut een bijzondere ervaring en je gaat een wereld ontdekken waar je heel veel plezier aan gaat beleven. Je hebt gekozen voor full service Duikcentrum Diveplace en dat vinden wij natuurlijk super, voel je welkom!

Om zoveel mogelijk uit deze proefduik te halen hebben wij alvast diverse tips en weetjes voor je opgeschreven, zodat je goed voorbereid bent tijdens je proefles.  Als er nog vragen zijn weet je ons natuurlijk gewoon te vinden. Mocht je geen vragen hebben dan zien wij je graag op onze Duikcentrum locatie: Proostwetering 101b Utrecht.

Jouw proefles:
Tijdens de proefduik  laten wij je kennis maken met het duikcentrum maar ook gaan wij gelijk het (zwembad)water in, want duiken leer je uiteraard in het water. Neem je zwemkleding, kleingeld (voor een kluisje in het zwembad en eventueel een drankje na afloop) en een handdoek mee.

Formulieren ingevuld meenemen:
PADI, is een Amerikaans opleidingssysteem en dat betekent dat je diverse formulieren correct ingevuld moet hebben alvorens je kan starten met je proefles. Om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor je hebben wij alvast een link gemaakt naar de formulieren.Wil je ze uitprinten en ingevuld meenemen naar je proefduik?

Social Media:
Waarschijnlijk heb je ons al digitaal bezocht en onze website Diveplace.nl bekeken. Naast Diveplace.nl hebben wij ook onze online winkel, namelijk Webshopduiken.nl waar wij allerlei duikgerelateerde producten verkopen en waar wij graag in ons Duikcentrum persoonlijk advies over geven. Ook op Facebook en Instagram zijn wij aanwezig en wij zouden het leuk vinden als je ons liked, zo blijf je op de hoogte van onze ontwikkelingen en weet je wat er allemaal te doen is.

Smaakt het naar meer?
Onze ervaring is dat veel duikers die een proefduik hebben gemaakt niet willen stoppen maar hun brevet willen gaan halen en dat kan uiteraard. Elke maand start er bij Diveplace een nieuwe Open Water Diver opleiding, de eerste duikopleiding. Vraag je instructeur om meer informatie en mogelijkheden. Hieronder hebben wij je vervolg in het PADI aanbod mogelijkheid al in kaart gebracht, de keuze is aan jou!

Parkeren:
Diveplace is gevestigd op een bedrijfsverzamelgebouw terrein en dat betekent dat er meerdere bedrijven actief kunnen zijn tijdens de duiklessen in de avonduren of op weekenddagen. Je kunt je auto parkeren maar doe dat niet voor een roldeur of toegangsdeur-raam van het pand maar parkeer je auto op de daarvoor bestemde plekken.

Tot gauw, wij hebben er veel zin in!

Team Diveplace

--
 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.