Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
Bevestiging PADI ReActivate, leuk dat je weer gaat duiken!

Hallo [Voornaam],

Leuk dat je bij ons je PADI ReActivate gaat doen! Je hebt al een tijdje niet gedoken dus het wordt weer bijzonder om het water in te gaan. Je hebt gekozen voor full service Duikcentrum Diveplace en dat vinden wij natuurlijk super, voel je welkom!

Om zoveel mogelijk uit je ReActivate te halen hebben wij alvast diverse tips en weetjes voor je opgeschreven zodat je goed voorbereid bent tijdens de les.  Als er nog vragen zijn weet je ons natuurlijk gewoon te vinden. Mocht je geen vragen hebben dan zien wij je graag op onze Duikcentrum locatie: Proostwetering 101b Utrecht.

Reactivate les:
Tijdens de les ga je kennismaken met het duikcentrum maar ook gaan wij gelijk het (zwembad)water in en behandelen wij alle theorie en doe je een theorie examen/quiz bij ons op het duikcentrum. Na je aanmelding heb je als het goed is ook je PADI e-learning ontvangen, dit is je huiswerk voor deze duikavond. Belangrijk is dat je alles doorloopt zowel de quizvragen als de toetsen per hoofdstuk en je sluit de theorie af met een toets. Bij het slagen voor de toets ontvang je een “E-Record”. Wil je deze uitprinten en meenemen naar de les?

Formulieren ingevuld meenemen:
PADI, is een Amerikaans opleidingssysteem en dat betekent dat je diverse formulieren correct ingevuld moet hebben alvorens je kan starten met de duikles. Om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor je hebben wij alvast een link gemaakt naar de formulieren.Wil je ze uitprinten en ingevuld meenemen naar de eerste les?

Wist je dat:
Voor veel verzekeraars wordt de duiksport als een extreme sport gezien…. eigenlijk is de duiksport een van de veiligste sporten ter wereld waar de minste ongelukken mee gebeuren. Desondanks kan het zijn dat als je een buitenwater duik maakt en je glijdt uit (dan spreek men van een duikongeluk) dat dit niet vergoed wordt door je verzekeraar. Daarom vragen wij altijd om van tevoren te checken of de duiksport onder je verzekering valt. Wil je geen gedoe en zekerheid voor alles, vul dan het Aquamed verzekeringsformulier in en geef dat aan onze instructeur tijdens de theorielessen voordat je de buitenwaterduiken gaat maken. Wij sturen het dan op naar Aquamed en zij nemen verder contact met je op.

Social Media:
Waarschijnlijk heb je ons al digitaal bezocht en onze website Diveplace.nl bekeken. Naast Diveplace.nl hebben wij ook onze online winkel, namelijk Webshopduiken.nl waar wij allerlei duikgerelateerde producten verkopen en waar wij graag in ons Duikcentrum persoonlijk advies over geven. Ook op Facebook en Instagram zijn wij aanwezig en wij zouden het leuk vinden als je ons liked, zo blijf je op de hoogte van onze ontwikkelingen en weet je wat er allemaal te doen is.

Combideal opleidingen:
Het avontuur is weer herstart en wij vertellen je graag nog veel meer over nieuwe avonturen en wat er te beleven valt. Onze ervaring is dat veel duikers niet stoppen als ze de Reactivate hebben gedaan maar dat het naar meer smaakt. Zo kunnen wij de Nitrox specialty al direct aanbieden voor geen €135 maar €99, al een direct voordeel van maar liefst €36. De Nitrox specialty is de nummer 1 specialty onder alle duikers. Wil je van deze aanbieding gebruik maken laat het onze instructeur op de betreffende avond weten en wij gaan het voor je inregelen.

Eigen materiaal:
Zoals in elke sport/hobby is het comfortabel om je eigen spullen te hebben en daarom hebben wij voor je al drie verschillende sets samengesteld. Je hoeft alleen maar te klikken en te kiezen, wij zorgen dan dat het klaar ligt op de eerste les. Mocht het toch nog niet helemaal passen, geen probleem dan ruilen wij het gewoon zonder gedoe.

Parkeren:
Diveplace is gevestigd op een bedrijfsverzamelgebouw terrein en dat betekent dat er meerdere bedrijven actief kunnen zijn tijdens de duiklessen in de avonduren of op weekenddagen. Je kunt je auto parkeren maar doe dat niet voor een roldeur of toegangsdeur-raam van het pand maar parkeer je auto op de daarvoor bestemde plekken.

Tot gauw, wij hebben er enorm veel zin!

Team Diveplace

 

--
 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.