Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
Bevestiging Snorkel Opleiding – leuk dat je met ons mee gaat!

Hallo [Voornaam],

Leuk dat je bij ons je Snorkel opleiding gaat doen! Er zal een wereld voor je open gaan en  het wordt een bijzondere ervaring waar je heel veel plezier aan gaat beleven. Je hebt gekozen voor full service Duikcentrum Diveplace en dat vinden wij natuurlijk super, voel je welkom!

Om zoveel mogelijk uit je Snorkelopleiding te halen hebben wij alvast diverse tips en weetjes voor je opgeschreven zodat je lekker goed voorbereid bent tijdens de les.  Als er nog vragen zijn weet je ons natuurlijk gewoon te vinden. Mocht je geen vragen hebben dan zien wij je graag op onze Duikcentrum locatie: Proostwetering 101b Utrecht.

Snorkel les:
Tijdens de eerste les ga je kennismaken met het duikcentrum maar ook gaan wij gelijk het (zwembad)water in, want snorkelen leer je uiteraard in het water. Neem je zwemkleding, kleingeld (voor een kluisje in het zwembad eb eventueel een drankje na afloop) en een handdoek mee. In de eerste snorkelles zullen we de theorie met je doornemen en ook de oefeningen die wij gaan doen in het zwembad.

Formulieren ingevuld meenemen:
PADI, is een Amerikaans opleidingssysteem en dat betekent dat je diverse formulieren correct ingevuld moet hebben alvorens je kan starten met de snorkelles. Om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor je hebben wij alvast een link gemaakt naar de formulieren.Wil je ze uitprinten en ingevuld meenemen naar de eerste les?

Social Media:
Waarschijnlijk heb je ons al digitaal bezocht en onze website Diveplace.nl bekeken. Naast Diveplace.nl hebben wij ook onze online winkel, namelijk Webshopduiken.nl waar wij allerlei duikgerelateerde producten verkopen en waar wij graag in ons Duikcentrum persoonlijk advies over geven. Ook op Facebook en Instagram zijn wij aanwezig en wij zouden het leuk vinden als je ons liked, zo blijf je op de hoogte van onze ontwikkelingen en weet je wat er allemaal te doen is.

Eigen materiaal:
Zoals in elke sport/hobby is het comfortabel om je eigen spullen te hebben en daarom hebben wij voor je al 2 keuzes gemaakt. Je hoeft alleen maar te klikken en te kiezen, wij zorgen dan dat het klaar ligt op de eerste les. Mocht het toch nog niet helemaal passen, geen probleem dan ruilen wij het gewoon zonder gedoe.

Parkeren:
Diveplace is gevestigd op een bedrijfsverzamelgebouw terrein en dat betekent dat er meerdere bedrijven actief kunnen zijn tijdens de duiklessen in de avonduren of op weekenddagen. Je kunt je auto parkeren maar doe dat niet voor een roldeur of toegangsdeur-raam van het pand maar parkeer je auto op de daarvoor bestemde plekken.

Tot slot, wij hebben er enorm veel zin!

Team Diveplace

--
 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.