Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Corona Update

4 november 2020

Gisteren, dinsdag 3 november,  is door Minister-President Rutte en Minister de Jonge een persconferentie gegeven over de aangescherpte coronaregels. De nieuw afgekondigde maatregelen hebben tot gevolg dat alle duikactiviteiten, indoor en outdoor, zijn stilgelegd in ieder geval voor de aankomende 2 weken.

Concreet betekent dit voor ons dat de lopende opleidingen worden opgeschort en de nieuwe opleidingen die gepland zijn en waarvoor er is ingetekend ook 2 weken worden opgeschort.

Wij zullen met degenen die zich hebben ingeschreven en gaan inschrijven voor een cursus in de komende weken kijken naar een alternatieve planning die past binnen de maatregelen. Zodra het weer mag en veilig kan zullen wij de duiklessen indoor of outdoor hervatten. Als er ingeschreven is voor een opleiding dan ontvang je wel alvast de theorie zodat je in ieder geval kunt beginnen.

Onze winkel en webshopduiken.nl blijven open tijdens de reguliere openingstijden. Voelt het voor je prettiger aan om een afspraak te maken buiten de openingstijden om,  stuur ons dan een email naar info@diveplace.nl. We denken heel graag mee en we hopen hier met veel maatwerk samen met jullie doorheen te komen. Dank alvast voor jullie steun, vertrouwen en flexibiliteit.

Team Diveplace