Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Cross Over

Een cross over is een aangepaste opleiding om vanuit een andere organisatie dan PADI en EFR de opleidingen van PADI en EFR te willen en mogen geven. Iedereen kan instromen in PADI en EFR. Afhankelijk van de organisatie waar je  bent aangesloten zullen er aanvullende vaardigheden en oefeningen gedaan dienen te worden alvorens als PADI of EFR Instructeur aan de gang te gaan.

Het programma dat je doorloopt is vergelijkbaar met een OWSI opleiding, de tijdsinspanning is nagenoeg gelijk. Echter bij een crossover wordt er meer nadruk gelegd op het PADI systeem en de leermethodieken en de ondersteunende lesmaterialen. Kijk voor de OWSI data als je erover nadenkt om een cross over te doen.

Wij adviseren om een volledige IDC mee te lopen voor je ervaring, kosten zijn dan gelijk aan de OWSI. Boek een OWSI en schrijf bij opmerkingen tijdens het reserveren dat het gaat om een Cross Over, Wij zullen dan direct contact met je opnemen.

Voorvereisten:
– Instructuer van een andere organisatie
– Minder dan 12 maanden geleden medisch gekeurd zijn door een arts en goedgekeurd te zijn voor duiken

Inbegrepen:
– Lucht en Lood

Niet inbegrepen:
– Vergunning zandeiland 4 te Vinkeveen
– Huur duikuitrusting
– PADI Fee + Certificeringskosten
– Duikprofessional verzekering
– Crewpack

Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum
– Wil je een van de bovengenoemde opties (Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum) gaan organiseren, dat kan, neem dan contact (info@diveplace.nl)  met ons op.