Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Assistant Instructeur (AI)

Ben je aan het nadenken om de stap naar het instructeurschap te maken? Wil je zelf de briefings geven aan cursisten? Vind je het leuk om actief met je instructeur mee te doen? Dan is deze cursus de perfecte cursus na je Divemaster opleiding. Na je AI opleiding mag je zelfstandig bepaalde watervaardigheden afnemen hoe leuk is dat!

Deze cursus is de eerste stap van het IDC (Instructor Development Course) ontwikkelingsprogramma van PADI, bij Diveplace hebben dit de IDC Select genoemd. Je bent niet alleen een PADI professional, je leert ook hoe je volgens het PADI systeem theoretische kennis op toekomstige duikers kunt overbrengen. Je mag na het afronden van de cursus theorielessen, briefings en debriefings geven en oppervlakte skills beoordelen en afronden. De volgende stap is het instructeurschap.  Na het behalen van je Assistent Instructeur brevet mag je zelfstandig het DSD programma uitvoeren en mag je zelfstandig PPB en AWARE specialty geven. Klinkt dit als een logische volgende stap in jouw traject? Laat het ons weten!

Voorvereisten:
– Divemaster
– Minder dan 12 maanden geleden medisch gekeurd zijn door een arts en goedgekeurd te zijn voor duiken

Inbegrepen:
– Lucht en Lood

Niet inbegrepen:
– Vergunning zandeiland 4 te Vinkeveen
– Huur duikuitrusting
– PADI Fee + Certificeringskosten
– Duikprofessional verzekering – Crewpack – Nederlandstalige Touch producten

Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum
– Wil je een van de bovengenoemde opties (Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum) gaan organiseren, dat kan, neem dan contact (info@diveplace.nl) met ons op.

Data & aanmelden:

  • Geen evenementen in deze categorie