Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Droogpak duiken specialty

Veel duikers gaan droogpak duiken als het water te koud is of als de buitentemperatuur onder de 10 graden zakt. Ook als je langere duiken wilt maken en de comfort wilt ervaren van droog zijn tijdens het duiken dan is dit je specialty. Het duiken in een droogpak is totaal anders dan duiken in een natpak. Je blijft warm in het pak, omdat je droog blijft. Daarnaast blaas je lucht in je pak en regel je daarmee je drijfvermogen, dat is toch wel anders duiken. Tijdens deze cursus leer je alles over het veilig duiken met een droogpak. Ook krijg je informatie over het onderhoud van je droogpak. Je maakt minimaal twee duiken met je droogpak in het buitenwater. Na het afronden van deze cursus is duikplezier het hele jaar door gegarandeerd!

Voorvereisten:
– Open Water Diver brevet
– Gezond zijn, bij de Formulieren zit een medische verklaring die je dient in te vullen. Als je ergens een ‘ja’ invult moet een arts het formulier tekenen en stempelen. Mocht dit nodig zijn, regel het tijdig voor de duiksessie

Inbegrepen:
– Gebruik lespakket – Boek
– Droogpak (neopreen)
– Foto’s
– Brevetteringskosten
– Vergunning duiklocatie Zandeiland 4 Vinkeveen
– Lucht en Lood

Niet inbegrepen:
huur duikuitrusting. Uitrusting kan je huren voor € 75 euro voor de opleiding. Uiteraard kan je ook overwegen om een uitrusting aan te schaffen in onze duikcentrum. Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum – Wil je een van de bovengenoemde opties (Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum) een proefduik organiseren, dat kan, neem dan contact (info@diveplace.nl) met ons op.

Data & aanmelden:


  Droogpak specialty - 29 september 2023

  Diveplace - 18:30 - 23:00

  Prijs: € 219,-

  Aantal:

  Boek nu

  Theorie en zwembad (18:30 – 23:00uur): 29-09
  Buitenwater (08:00 – 16:00 uur): 30-09  zat of 01-10 zon

  Je ontvangt een login code voor de elearning lespakket na inschrijving.

  Druk op ‘boek nu’ om de aanmelding definitief maken in onze webshopduiken.nl winkelwagen. Vooraf aan de duiksessie vragen we je de formulieren in te vullen die horen bij de PADI Droogpak Specialty.