Diveplace

Vragen? Bel 030 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Duikteam

Welkom bij ons duikteam! Leuk dat je met ons mee gaat duiken.
Duikteam Diveplace bestaat uit actieve leden die hun hobby willen (blijven) uitoefenen. Het team bestaat uit duikers die net zijn begonnen, maar ook uit duikers die veel ervaring hebben. Doel van het duikteam is om het plezier in de duiksport met elkaar te delen. Dit doen we o.a. door het organiseren van diverse activiteiten gedurende het duikseizoen, maar ook daarbuiten. Centraal staat, lekker ontspannen en genieten van misschien wel de mooiste sport/hobby die er is!

Alle evenementen worden bedacht en begeleid door vrijwilligers, dit zijn Jochem, Monique, Henno, Ferdinand en Ferry. Wil je ook een actieve rol? laat het ons weten via deze link. Elke vrijdagavond (mei t/m september) is er een teamduik. Minimaal een keer per maand organiseert het duikteam een dagduik ergens op een duiklocatie in Nederland (België en Duitsland is ook mogelijk).

In de wintermaanden worden thema avonden (om de vrijdag) georganiseerd, tevens kan er gedoken worden in het zwembad Fletiomare. Om je in te schrijven voor een activiteit dien je lid te zijn van ons duikteam. Iedereen is van harte welkom, ben je nog niet ingeschreven schrijf je dan nu in d.m.v. van het inschrijfformulier.

Als je lid bent van Duikteam Diveplace ontvang je direct heel veel voordeel:
– Kortingen op aanschaf duikmateriaal
– Kortingen op huur duikmateriaal
– Kortingen op duikopleidingen
– Kortingen op evenementen en workshops
– Altijd een buddy
– en nog veel meer…

Hieronder staat een overzicht van de activiteiten voor aankomende keer.

Wil je meedoen meld je dan aan via de link zodat we weten dat je komt. Ben je lid van het duikteam dan zullen sommige activiteiten goedkoper zijn en zelfs gratis. Tijdens het reserveren nadat je ingelogd bent op webshopduiken.nl zal het bedrag aangepast worden bij duikteam leden. Ook hebben we een besloten facebook pagina waarin alle leden die een facebook account hebben zijn uitgenodigd om allerlei foto’s, impressies en films te bekijken van de evenementen. Ook hier worden regelmatig duikbuddies gevraagd, dus er wordt volop gedoken met het duikteam Diveplace. Leuk, Tot gauw in ons duikteam!

Data & aanmelden:

  • Geen evenementen in deze categorie