Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Digital Underwater Photographer (DUP

Zijn jouw foto’s ook grijs en blauw i.p.v. kleuren en mooi licht? Volg dan nu deze specialty en neem definitief afscheid van de ‘saaie’ foto’s. Tijdens de specialty krijg je uitgebreid informatie over hoe je de instellingen van je camara’s het beste kan instellen. Positionering, scherpe-diepte afstand, belichting en nog veel meer. Neem je eigen digitale camera mee en je zult al na een avond zoveel meer uit je camera halen, verbluffend. Na afronding van de opleiding ben je in staat om zelf te gaan duiken.

Voorvereisten:
– Open Water Diver brevet
– Gezond zijn, bij de Formulieren zit een medische verklaring die je dient in te vullen. Als je ergens een ‘ja’ invult moet een arts het formulier tekenen en stempelen. Mocht dit nodig zijn, regel het tijdig voor de duiksessie

Inbegrepen: – Gebruik lespakket indien aanwezig – Foto’s
– Brevetteringskosten
– Vergunning duiklocatie Zandeiland 4 Vinkeveen
– Gratis toegang tot het zwembad
– Lucht en Lood

Niet inbegrepen: 
huur duikuitrusting + camera Uitrusting kan je huren voor € 75 euro voor de opleiding, tevens kan je voor 35 euro een go pro huren. Uiteraard kan je ook overwegen om een uitrusting aan te schaffen in onze duikcentrum.

Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum
– Wil je een van de bovengenoemde opties (Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum) gaan organiseren, dat kan, neem dan contact (info@diveplace.nl)  met ons op.

Data & aanmelden:

  • Geen evenementen in deze categorie