Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Freediver

Gaaf, je gaat de PADI Freediver cursus doen. Welkom Freediver!

Tijdens deze les ga je ontzettend veel over je zelf te weten komen, je gaat complete stilte en vrijheid ervaren in combinatie met de juiste technieken en theorie.

Deze opleiding bestaat uit 3 zwembad sessie en een diepe duik in een duiktoren. In deze 3 zwembad sessies wordt de theorie die je bestudeert in de praktijk omgezet. Je zult diverse ademhalingstechnieken onder de knie krijgen, zwemtechniek en gebruik maken van diverse Freedive materialen.

Buitenbad zwembad (Corona mogelijkheden)
Wij hebben de mogelijkheid tot in augustus de zwembadduiken te gaan maken in een buitenbad omdat de regulieren binnenbaden nog gesloten zijn. De buitenbad zwembaden hebben wij niet op de vrijdagavond maar op de zaterdagmiddag, dit is een dubbel uur dat wij het water in gaan i.p.v. een enkel uur op de vrijdagavond. Deze sessie vervangt de vrijdagavond sessie. In de planning hieronder zie je de data en tijden staan of het om een buitenbad sessie (zaterdagmiddag) gaat of een binnebadsessie (vrijdagavond).

Om gecertificeerd te worden dien je statisch (90 seconde), dynamisch (25 meter) en 2 diepe duiktechnieken (10 meter) in combinatie met je buddy te laten zien dat je veilig kunt duiken en dat je binnen je grenzen kunt wn wilt blijven

Wanneer je tijdens de cursus ontdekt dat je freediving net zo fantastisch vindt als wij, kun je naadloos doorstromen in de volledige PADI Freedive Advanced cursus of aansluiten bij ons Freedive club.

Vereisten:
– Je bent 15 jaar of ouder
– Je bent gezond
– Goede zwemvaardigheden

Inbegrepen:
– Toegang zwembad (laatste dag gaan we naar een diep zwembad, deze toegangskosten zijn niet inbegrepen in de opleiding)
– Lesmaterialen – Touch
– Certificeringskosten

Exclusief:
Te leen: Masker, snorkel, vinnen en loodriem (Wij vragen 5 euro voor elk artikel per keer te leen)

Meenemen:
– Zwemkleding
– € 0,50 munt t.b.v. kluisjes zwembad
– T-shirt die je indien nodig kan dragen bij het duiken, we maken zoveel mogelijk gebruik van een shorty tijdens de duiksessie

Groepen, privéles, buitenwatersessie, andere datum
– Gaat je interesse uit naar een van de bovengenoemde opties (groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum)? Dat kan, neem dan contact (info@diveplace.nl)  met ons op.

Data & aanmelden:

  • Geen evenementen in deze categorie