Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Freediveteam

Welkom bij ons Freediveteam! Leuk dat je met ons mee gaat Freediven.
Freediveteam Diveplace en FreediveNL bestaat uit actieve leden die hun hobby willen (blijven) uitoefenen. Het team bestaat uit Freedivers die net zijn begonnen, maar ook uit duikers die veel ervaring hebben. Doel van het team is om het plezier in de freedivesport met elkaar te delen. Dit doen we o.a. door het organiseren van diverse activiteiten gedurende het jaar, maar ook daarbuiten. Centraal staat, lekker ontspannen en genieten van misschien wel de mooiste sport/hobby die er is!

Alle evenementen worden bedacht en begeleid door vrijwilligers door de organisatie van het Freediveteam Wil je ook een actieve rol? laat het ons weten via deze link. Elke vrijdagavond kan er getraind worden in het zwembad statisch en/of dynamisch. Meermaals per jaar organiseren wij workshops, lezingen en activiteiten en duiktrips in Nederland of daarbuiten.

Om deel te nemen en je in te schrijven voor een activiteit dien je lid te zijn van ons Freediveteam. Iedereen is van harte welkom, ben je nog niet ingeschreven stuur ons dan een email waarin je kenbaar maakt dat je lid wilt worden van ons Freediveteam voor slechts € 12,50 per maand.

Als je lid bent van Freediveteam Diveplace ontvang je direct heel veel voordeel:
– Kortingen op aanschaf Freedive materiaal
– Kortingen op huur Freedive materiaal
– Kortingen op Freedive opleidingen
– Kortingen op evenementen en workshops
– Altijd een buddy
– en nog veel meer…

Hieronder staat een overzicht van de activiteiten voor aankomende keer.

Wil je meedoen meld je dan aan via de link zodat we weten dat je komt. Ben je lid van het Freedive team dan zullen sommige activiteiten goedkoper zijn en zelfs gratis. Tijdens het reserveren nadat je ingelogd bent op webshopduiken.nl zal het bedrag aangepast worden bij Freedive team leden. Ook hebben we een facebook pagina waarin alle leden die een facebook account hebben zijn uitgenodigd om allerlei foto's, impressies en films te bekijken van de evenementen. Ook hier worden regelmatig duikbuddies gevraagd, dus er wordt volop gedoken met het Freedive team Diveplace. Leuk, Tot gauw in

Data & aanmelden:


  #DWED O&N duik - 07 januari 2024

  Diveplace Utrecht - 09:00 - 13:15

  Prijs: € 12,50

  Aantal:

  Boek nu

  3, 2, 1 …. PLONS!!! We gaan aftellen en dan springen wij met ze allen met een duik/Freedive uitrusting het water in. Uiteraard met een kampvuur en oliebollen. Bij terugkomst wensen wij iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar en de eerste duik van 2024 zit erop. Tijd om even lekker warm te worden nu bij het kampvuur en warme chocomelk. Elk jaar een hit.

  Kosten Event:
  Leden: Gratis
  Niet-leden: € 12,50