Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Open Water Scuba Instructeur

Je wilt verder, je wilt duikinstructeur worden. Op dit moment ben je al PADI Assistent Instructuer en je wilt nu zelf aan het roer staan om zelfstandig les te gaan geven. Waarschijnlijk ben je al actief bezig met lesgeven zowel met de theoriesessies, briefings als onderwater overdragen van watervaardigheden. De OWSI cursus start waar je op dit moment bent, het is namelijk de 2e helft van de IDC waar we de puntjes op de i gaan zetten en je vervolgens naar het PADI Instructeurs Examen sturen.

Op weg om jezelf PADI Open Water Scuba Instructeur te noemen. Waarom bij PADI instructeur worden bij Diveplace: Het gaat bij ons niet enkel om het examen of het certificaat als instructeur. Uiteraard is dit felbegeerde brevet belangrijk. Maar daarna begint het pas echt; je gaat de wereld in als PADI duik instructeur om je passie en kennis te delen met nieuwe duikers. Bij Diveplace trainen we instructeurs met onze blik gericht op hun vakmanschap na het Instructeurs Examen (IE). Bij Diveplace staat IE voor ‘It’s Easy’. Mede daarom geven we een 100% slagingsgarantie.

Tijdens de intensieve OWSI training waar je ook toegang krijgt tot de Diveplace online portaal leer je de juiste vaardigheden aan op allerlei gebieden, duiktheorie en praktijk, logistiek, de PADI filosofie maar ook je persoonlijke groei krijgt aandacht. Tegelijkertijd is er aandacht voor FUN. Per slot van rekening is duiken in de eerste plaats leuk en dat wil je ook gaan delen in je vak.

Voorvereisten:
– Assistant Instructeur
– Minder dan 12 maanden geleden medisch gekeurd zijn door een arts en goedgekeurd te zijn voor duiken

Inbegrepen:
– Lucht en Lood

Niet inbegrepen:
– Vergunning zandeiland 4 te Vinkeveen
– Huur duikuitrusting
– PADI Fee + Certificeringskosten
– Duikprofessional verzekering
– Crewpack

Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum
– Wil je een van de bovengenoemde opties (Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum) gaan organiseren, dat kan, neem dan contact (info@diveplace.nl)  met ons op.

Data & aanmelden:

  • Geen evenementen in deze categorie