Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Self Reliant Diver – SRD (SOLO)

Veel duikers willen soms alleen door het water zweven om de mooiste foto te maken of gewoon om heerlijk alleen af te dalen, dus ideaal voor fotografen, duikprofessionals en ervaren duikers. Solo duiken is een nieuwe tak binnen de PADI opleidingen. Als je minimaal 100 duiken hebt gelogd kan je deelnemen aan deze opleiding. Tijdens de opleiding in gegaan op de theorie, mindset en nieuwe vaardigheden waarbij o.a. planning en zelfredzaamheid. Na afronding van de opleiding ben je in staat om zelf te gaan duiken.

Voorvereisten:
– Advanced Open Water Diver brevet
– minimaal 100 duiken gemaakt te hebben
– Gezond zijn, bij de Formulieren zit een medische verklaring die je dient in te vullen. Als je ergens een ‘ja’ invult moet een arts het formulier tekenen en stempelen. Mocht dit nodig zijn, regel het tijdig voor de duiksessie

Inbegrepen:
– Lespakket – Hand-out
– Theorie sessie
– Foto’s
– Brevetteringskosten
– Vergunning duiklocatie Zandeiland 4 Vinkeveen – Lucht en Lood

Niet inbegrepen:
– Huur duikuitrusting dat additioneel is voor de specialty, vraag naar de mogelijkheden. Uiteraard kan je ook overwegen om een uitrusting aan te schaffen in onze duikcentrum.

Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum
– Wil je een van de bovengenoemde opties (Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum) een proefduik organiseren, dat kan, neem dan contact (info@diveplace.nl)  met ons op.

Data & aanmelden:

  • Geen evenementen in deze categorie