Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Vakantie Cursus

Je wilt graag leren duiken voor een vakantie, maar het afmaken van de cursus in de Nederlandse wateren spreekt je toch niet zo aan? Of je hebt geen tijd meer om de volledige opleiding af te ronden voor je naar je vakantiebestemming vertrekt? Met de vakantie cursus (referral) kan je in Nederland alvast starten met de theorie- & zwembadlessen en maak je de cursus af op je vakantie bestemming bij een lokaal PADI duikcentrum. De voordelen zijn enorm als je hier de eerste sessie volgt en op je bestemming de rest: je leert de theorie in je eigen taal en tijd en je bent geen 3 tot 4 dagen van je vakantie tijd kwijt aan het leren van duikvaardigheden en duiktheorie.

State of the art leren duiken bij Diveplace:
Met de allernieuwste les– en duikmaterialen en goed opgeleide duikprofessionals nemen wij jou heel graag mee in de mooie wereld van duiken. Duiken is gaaf en super leuk! Het is niet voor niks dat er zoveel duikers zijn, die actief bezig zijn en blijven met de duiksport. Bij de PADI Vakantie cursus leer je alles wat je nodig hebt om vertrouwd onder water te gaan zodat je helemaal gereed bent om op je vakantie bestemming de laatste duiken te maken voor je brevt!

Hoe gaat het in zijn werk – Duiken zoals duiken bedoeld is
Tijdens de duiksessies waarin we de theorie behandelen en de zwembad duiken maken leer je de basisbeginselen van het duiken: masker klaren, buddycontact en kleine problemen oplossen net als veiligheidsregels en vooral ook vergroten van materiaalkennis en de mogelijke vervolgstappen. Wij vinden het belangrijk dat jijzelf je keuze kan en mag maken tijdens en na de opleiding.

Tijdens je thuisstudie met de Touch (tablet proof) lesmaterialen ga je de kennis op een interactieve manier aanleren, heel eenvoudig bekijk je op je scherm de leerdoelen en maak je de vragen. Op een vrijdagavond, starten we om 18:30 uur, behandelen we de onderwerpen, gaan we in op de materialen en gaan we daadwerkelijk duiken en vaardigheden aanleren, de fun wordt alleen maar groter.

Op een vrijdagavond doen we zowel de theoriesessie als de zwembadduik. Daarom is het van belang om het betreffende hoofdstuk voor die avond doorgelezen te hebben en de vragen in de Touch (tablet proof) producten voltooid te hebben. Omdat het een Touch product is, is het ideaal om op je tablet de studiematerialen tot je te nemen, zelfs als je even geen WIFI hebt. Nu kan je dus overal en altijd leren duiken. Als je alle lesdelen goed hebt doorlopen krijg je een email met daarin de resultaten, deze resultaten dien je uiterlijk bij zwembad les 3 uitgeprint bij je te hebben tijdens de duikactiviteit. Op hetzelfde dagdeel tijdens les 3 krijg je van ons ook nog een kleine eenvoudige toets en daarmee ronden we de theorielessen af voor je Vakantie cursus. Tijdens de lessen neem vooral je laptop, tablet mee want we hebben razendsnel internet en ook bij ons op locatie kan je studeren.

Duikcentrum in het buitenland
We kennen veel duikcentra in het buitenland, laat ons weten waar je heen gaat en wellicht kunnen we je aan een duikcentrum helpen. Kijk ook bij PADI voor een lijst met Divecenters wereldwijd. Het gebeurt overigens regelmatig dat ‘vakantie cursisten’ uiteindelijk toch bij ons de cursus in Nederland willen afmaken. Dit kan natuurlijk ook altijd.

Vereisten:
– Je bent 15 jaar of ouder (Kinderen tussen de 10 en 15 jaar is er de Junior Open Water Diver opleiding, zie menu Kids & Fun)
– Je bent gezond. Bij de Vakantie Formulieren zit een medische verklaring die je dient in te vullen. Als je ergens een ‘ja’ invult moet een arts het formulier tekenen en stempelen.  Mocht dit nodig zijn, regel het tijdig voor de duiksessie

Inbegrepen:
– Gebruik digitaal lespakket elearning (Tablet proof) Neem je laptop of tablet mee naar de les.
– Gebruik duikmaterialen (pak, trimvest, fles, lood, automaat en vinnen)
– Gebruik masker, snorkel, advies is om zelf aan te schaffen
– Brevetkosten, zit in het elearning pakket
– Foto’s
– Toegang zwembad

Meenemen:
– Zwemkleding
– € 0,50 munt t.b.v. kluisjes zwembad
– T-shirt die je indien nodig kan dragen bij het duiken, we maken zoveel mogelijk gebruik van een shorty tijdens de duiksessie

Inschrijven:
Het inschrijven is heel eenvoudig. Kies een datum uit de hier onderstaande opleidingen en druk op “Boek nu”, je wordt dan doorgekoppeld naar ons online systeem webshopduiken.nl waar de inschrijving voltooid kan worden. Vergeet niet je geboortedatum te vermelden bij het opmerkingsveld. Deze hebben wij nodig om de digitale lespakketten aan te maken en te versturen. Voor elke duiker (indien je voor meer dan 1 persoon een opleiding boekt) hebben wij een unieke naam, email en geboortedatum nodig, dit graag vermelden in het veld.

Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum
– Gaat je interesse uit naar een van de bovengenoemde opties (groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum)? Dat kan, neem dan contact (info@diveplace.nl)  met ons op.

Data & aanmelden:

  • Geen evenementen in deze categorie