Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Vin Kick Specialty

De PADI Specialty Vinslagen is bedoeld voor alle duikers die beter willen leren bewegen onder water. Naast het beheersen van je drijfvermogen is het hebben van een goede vintechniek een belangrijk hulpmiddel om efficiënter en met nog meer plezier door het water te bewegen. Ook al je technisch wilt duiken is dit een zeer warm welkom voor je technisch duiken.

Wat leer je in de opleiding:
In de cursus leer je vier Vinslagen die je zullen helpen om jezelf nog beter voort te bewegen en te positioneren onder water. Deze vier Vinslagen zijn: – Frogkick (voortuit zwemmen)) – Propper Flutterkick (vooruit zwemmen) – Helicopter turn (draaien) – Backwards kick (achteruit zwemmen) Deze Vinslagen zijn geschikt voor vrijwel elke duikomgeving en leren je vaardigheden die heel bruikbaar zijn bij andere PADI specialties zoals: Wrak duiken, Digitale Onderwater Fotografie / Film, Peak Performance Buoyancy en diverse Technische duikopleidingen. Daarnaast dragen de Vinslagen bij aan het beschermen van de onderwaterwereld. De cursus bestaat uit een theoriepresentatie, een kennistoets, een zwembadsessie waarin je de basistechnieken worden aangeleerd en twee buitenwaterduiken. Indien je in het bezit bent van een droogpak en/of (semi) wing adviseren we je deze te gebruiken gedurende de cursus. Het gebruik van splitvinnen raden we af. Deze specialty is niet bij elke duikcentrum te volgen. In Nederland en België zijn er maar een aantal instructeurs opgeleid om deze specialty te mogen geven. Diveplace heeft meerdere van deze instructeurs.

Voorvereisten:
– Open Water Diver brevet
– Gezond zijn, bij de Formulieren zit een medische verklaring die je dient in te vullen. Als je ergens een ‘ja’ invult moet een arts het formulier tekenen en stempelen.  Mocht dit nodig zijn, regel het tijdig voor de duiksessie

Inbegrepen:
– Gebruik lespakket – Hand-out
– Foto’s
– Brevetteringskosten
– Vergunning duiklocatie Zandeiland 4 Vinkeveen
– Toegang zwembad
– Lucht en Lood

Niet inbegrepen:
huur duikuitrusting. Uitrusting kan je huren voor € 75 euro voor de opleiding. Uiteraard kan je ook overwegen om een uitrusting aan te schaffen in onze duikcentrum.

Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum
– Wil je een van de bovengenoemde opties (Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum) een proefduik organiseren, dat kan, neem dan contact (info@diveplace.nl)  met ons op.

Data & aanmelden:

  • Geen evenementen in deze categorie