Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Wrakduik Specialty

Voor veel duikers is het één van de redenen waarom ze verder zijn gegaan met duiken; wrakken bekijken onder water. Maar vergeet vooral niet de fotografie van wrakken en het leven erom heen. Wrakduiken leveren niet zelden fantastische plaatjes op. Tijdens de cursus leer je alle technieken en procedures om geweldige wrakduiken zonder problemen te maken. Deze specialty bestaat uit vier buitenwaterduiken, waarin het theoretische gedeelte is geïntegreerd.

Voorvereisten:
– Advanced Open Water Diver brevet
– Gezond zijn, bij de Formulieren zit een medische verklaring die je dient in te vullen. Als je ergens een ‘ja’ invult moet een arts het formulier tekenen en stempelen.  Mocht dit nodig zijn, regel het tijdig voor de duiksessie

Inbegrepen:
– Gebruik lespakket – Hand-out
– Foto’s
– Brevetteringskosten
– Vergunning duiklocatie Zandeiland 4 Vinkeveen
– Lucht en Lood

Niet inbegrepen:
huur duikuitrusting en katrol Uitrusting kan je huren voor € 75 euro voor de opleiding. Uiteraard kan je ook overwegen om een uitrusting aan te schaffen in onze duikcentrum.

Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum
– Wil je een van de bovengenoemde opties (Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum) een proefduik organiseren, dat kan, neem dan contact (info@diveplace.nl) met ons op.

Data & aanmelden:

  • Geen evenementen in deze categorie