Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
Bedankt dat jij bij ons je proefduik hebt gemaakt! Ga je met ons mee verder?

Beste [Voornaam],

Superleuk dat je bij ons je proefduik hebt gedaan! Hopelijk ben je net zo enthousiast als wij over het persluchtduiken en het onder water zijn.

Wij vertellen je graag over de mogelijkheden om een vervolg aan deze ervaring te geven. Je kunt bij ons nu een duikopleiding boeken. Als je deze opleiding met succes hebt afgerond kun je overal te wereld de onderwaterwereld  gaan verkennen, hoe gaaf is dat?

Referral – Vakantie cursus:
Een sub cursus van de PADI Open Water Diver opleiding is de referral – vakantie cursus. In deze subcursus  van de PADI Open Water Diver opleiding ga je aan de gang met de duiktheorie en maak je alle zwembadduiken met ons. Wij documenteren dat en je krijgt van ons de referral mee zodat je op je vakantie adres binnen 1 jaar de buitenwaterduiken kunt maken op locatie. Mocht je binnenkort op vakantie gaan en je wilt op locatie lekker duiken of de tijd is te kort om een volledige opleiding te boeken dan is dit de oplossing om in je eigen taal de duikvaardigheden alvast tot je te nemen zodat het geen kostbare vakantie dagen kost om de theorie en zwembadvaardigheden te leren. Je bent dan super goed voorbereid!

PADI Open Water Diver opleiding:
Dit is de meest felbegeerde duikopleiding ter wereld. Je leert in deze cursus volledig zelfstandig te duiken met een duikbuddy tot een diepte van 18 meter. Op de lesavonden krijg je de duiktheorie aangeboden en ook de duikvaardigheden die wij je aanleren in het zwembad. Uiteindelijk gaan wij ook de Vinkeveense plassen in om de laatste 4 buitenwater duiken te maken voor je duikbrevet. Na afronding van je duikbrevet mag je overal te wereld duiken, de onderwater wereld is dan voor jou!

Social Media:
Misschien ben je ons al aan het volgen op de diverse Social Media kanalen? Heb je dat nog niet gedaan, dan vinden we het superleuk als je dat alsnog doet. Als je ons volgt informeren wij over allerlei activiteiten, weetjes en acties.  Naast Diveplace.nl hebben wij ook onze online winkel, namelijk Webshopduiken.nl waar wij allerlei duikgerelateerde producten verkopen en waar wij graag in ons Duikcentrum persoonlijk advies over geven. Ook op Facebook en Instagram zijn wij actief aanwezig en wij zouden het leuk vinden als je ons liked, zo blijf je op de hoogte van onze ontwikkelingen en weet je wat er allemaal te doen is.

Wat vind je van ons:
Diveplace vindt het  belangrijk wat je van ons vindt en hoe je onze educatie en service ervaart en wij streven altijd naar een betere klantervaring. Daarom willen wij je vragen om in enkele minuten de enquete in te vullen via deze link. Wij willen je in ieder geval alvast enorm bedanken voor het invullen van de enquete, want samen met jou kunnen wij het nog beter doen.

Wij hopen je gauw weer terug te zien bij Diveplace.

Team Diveplace

--
 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.