Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
Diveplace verandert mee!

Beste [voornaam],

Er zijn veel veranderingen in de retail- en in de duikmarkt gaande zoals je wellicht hebt gevolgd in de media en zelf merkt aan je eigen winkelgedrag als consument.

Diveplace blijft graag bij en verandert op natuurlijke wijze mee in deze dynamische markt.

Zoals heel veel traditionele winkels kan ook onze winkel niet meer zonder een uitgebreid en kwalitatief online aanbod. Diveplace heeft daarom al enkele jaren een goed lopend online platform waarop opleidingen, trips en duikmaterialen gekocht kunnen worden. De online markt is nog steeds enorm groeiend en daar wil Diveplace ook nog meer en verder op gaan focussen samen met Webshopduiken.nl.

Dat betekent concreet dat wij vanaf vandaag de openingstijden van onze showroom hebben aangepast. We zijn vanaf heden niet meer 5 dagen in de week open, zoals je van ons gewend was. We zijn in de nieuwe situatie open op speciale tijden, tijden wanneer de meeste duikers actief de duiksport uitoefenen. Mocht je buiten deze tijden willen winkelen of passen, dan kan dat uiteraard altijd, op afspraak. Wij noemen dat personal shopping, echt even exclusieve aandacht voor jou als klant.

De dagen dat wij niet open zijn zullen wij bezig zijn met de klantenservice, wij merken dat dit steeds belangrijker wordt en willen hier in gaan uitblinken. Klanten chatten, appen,  mailen en bellen ons en dat willen wij op een zo effectief mogelijke manier doen aansluitend bij de huidige marktvraag. Deze goede service voor onze klanten,  in combinatie met 2 koopavonden en de zaterdag waar onze klanten onze showroom kunnen bezoeken en een kopje koffie kunnen komen drinken maakt dat we verwachten dat wij dat wij een goede en passende stap zetten in de veranderende branche en het verschil kunnen blijven maken.

Nieuwe openingstijden winkel:

  • Donderdag: 14:30 – 19:00 uur
  • Vrijdag:        14:30 – 19:00 uur
  • Zaterdag:     10:00 – 16:00 uur

Tot snel via app, mail, telefoon of in de winkel!

Team Diveplace – Webshopduiken.nl


 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.