Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
Ferdinand stopt.

Lieve duikteamleden,

Het afgelopen jaar was het voor mij, zoals velen van jullie weten, een life-changing jaar waarin angst en afscheid nemen van veel dingen centraal stonden na het ongeluk waar ik mijn nek heb gebroken. Gelukkig ging deze periode uiteindelijk over in herstel, kracht en vertrouwen.

Op dit moment ben ik enorm dankbaar, gelukkig en trots op mijn herstel, gezin en team Diveplace. Ik heb zoveel steun gehad, ook van velen van jullie, waarvoor mijn enorme dank.

Ik ben inmiddels goed hersteld en kan fysiek bijna alles weer. Daarbij gaat het wel om dagelijkse dingen en niet om activiteiten die veel inspanning vragen zoals duiken. Dat vraagt nog teveel energie en veel hersteltijd helaas.

Zo’n life -changing jaar brengt je ook terug naar de basis van het leven en wat je te doen hebt in dit korte bestaan. Ik zie dat ik extra tijd heb gekregen en dat heeft mij dingen doen beseffen.

Afgelopen jaar en nu nog steeds ben ik niet fysiek bezig met duiken terwijl Diveplace zo‘n bruisend toonaangevend duikcentrum is waar wij met het team aan gebouwd hebben.  Ik ben enorm trots op wat wij voor ontzettend mooie dingen hebben bereikt, dat woorden te kort schieten om mijn team te bedanken. Het is een eer met deze mooie mensen en gepassioneerde duikinstructeurs te werken.

Alleen …ik kan het zelf niet meer. Dat maakt het verdrietig dat ik heb besloten om te stoppen met Diveplace – Webshopduiken.nl  met ingang van 1 juli a.s.

Ik maak met alle energie die wij samen met het team de nog resterende maanden vol en af en hopelijk kunnen we  nog meer mooie herinneringen maken. Vanaf 1-juli-2023 hoop ik dat er een nieuwe eigenaar komt om het duikcentrum met het mooie team verder wilt uitbouwen. Diveplace verdient een nieuwe eigenaar.

Ik zal jullie zeker nog spreken maar mocht je iemand weten die dit zou willen, laat mij dat dan weten.

Tot 1 juli gaan wij vol door en blijft het centrum gewoon volledig open op de reguliere openingstijden.

Daarnaast wil ik jullie allemaal alvast bedanken voor alle mooie gesprekken, momenten en ervaringen die wij samen hebben beleefd in de afgelopen 15 jaar.

Groetjes,
Ferdinand


 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.