Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Fijne feestdagen

29 december 2022

Beste [voornaam],

Bij Diveplace kijken we terug op een jaar vol veranderingen. Het eerste kwartaal ging de wereld weer langzaamaan open na de abrupte kerstlockdown die bijna precies een jaar geleden werd afgekondigd. De markt waarin we opereren stond en staat ook na deze periode nog steeds aanzienlijk onder druk. De productprijzen zijn aanzienlijk omhoog gegaan en ook de levertijden waren en zijn nog steeds niet op het niveau zoals voor de coronatijd. Europese veranderingen bij leveranciers bemoeilijkten leveringen en maakten dat we ook niet altijd over de meest recente en juiste informatie beschikten. We hebben zo goed als we konden met de riemen die we hadden geroeid en we hopen dat je- ondanks al deze strubbelingen- een fijn jaar bij ons hebt gehad. Of het nu producten waren die je gekocht hebt of een mooie opleiding die je met een van onze enthousiaste instructeurs hebt gevolgd en die je leven verrijkt hebben.

Dankbaarheid:
Voor ons is kerst een tijd om even onder de boom te zitten, bij te komen en na te denken over nieuwe mooie plannen en momenten in 2023. Dankbaar te zijn voor alles wat 2022 gegeven heeft, ondanks dat niet altijd alles positief is geweest. Tijd om stil te zijn, lekker eten en een lach. Wij hopen dat jij dat ook deze feestdagen vindt. Met fijne mensen om je heen, lekker thuis of een andere  plek waar je thuis voelt. Ik wil ook via deze kerstwens ons team ontzettend bedanken voor hun harde werk, hun passie en hun vakmanschap. Jullie zijn er altijd en jullie gaan er altijd voor. Op naar het nieuwe jaar met deze zelfde energie!

Kerstsluiting – aangepaste openingstijden – Service:
Zaterdag 24 december zijn wij nog gewoon geopend tot 16:00 uur en daarna zullen wij de winkel sluiten om op donderdag 19 januari 2023 weer open te gaan voor het ophalen van bestellingen, het vullen van je flessen of gewoon om bij te praten. Online kan je de aankopen blijven doen net als de reserveringen voor eventueel een opleiding. Mocht je apparatuur in service hebben of juist apparatuur willen laten servicen, laat het ons dan weten want dan maken wij een afspraak op maat voor de overdracht.

Duikteam 2023:
Diveplace – FreediveNL hebben een super leuk en enthousiast duikteam waar gedoken wordt met flessen en zonder flessen. Dit mengt ontzettend goed en we blijven dan ook in 2023 in deze combinatievorm leuke activiteiten organiseren. Op de site staan al activiteiten gepland voor het eerste kwartaal waar je je reeds voor kan inschrijven. Ook is een regelmatig gehoorde wens of het lidmaatschap  halfjaarlijks kan in plaats van jaarlijks. Hier geven wij graag gehoor aan en we gaan met ingang van 2023 lidmaatschappen per half jaar invoeren. Een half jaar is van 01-01-2023 tot en met 30-06-2023 en/of 01-07-2023 tot en met 31-12-2023. Degenen die nu al lid zijn van Diveplace – FreediveNL zullen dan ook in januari een factuur ontvangen voor het eerste half jaar. Wil jij ook lid worden, stuur dan een email naar info@diveplace.nl met je gegevens en wij nemen je mee in de mail, app en andere communicaties rondom onze activiteiten.

Via deze weg willen wij ons duikteam nu al uitnodigen om het jaar 2023 in te luiden op 08 januari 2023 om 12:00 uur in Vinkeveen, je kunt je opgeven via de site of via de app uitnodiging,  zodat wij weten wie er komen.

Webshopduiken.nl
Webshopduiken.nl is operationeel en je kunt je bestellingen gewoon plaatsen, alleen is de communicatie in de aankomende periode alleen via mail of app en niet telefonisch of via winkelbezoek. Je bestellingen worden gewoon uitgeleverd zoals je van ons gewend bent, hou er rekening mee dat het in sommige gevallen iets langer kan duren i.v.m. bezetting en kerstdrukte.

Mochten er vragen zijn dan kun je ons altijd bereiken via de mail of app en tot zaterdag ook via de telefoon en in de winkel.

Tot ziens in onze winkel of bij een activiteit en geniet heerlijk van deze dagen met de mensen die jou het meest na staan.

Groeten,

Ferdinand