Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
Fijne kerst en een zeer goed 2020

Beste [Voornaam],

De laatste dagen van 2019 zijn in aantocht en dat betekent voor velen een knusse en gezellig decembermaand die je deelt met vrienden en familie.

Openingstijden tijdens de feestdagen:

Ook bij Diveplace gaan wij deze feestdagen vieren met onze naasten en dat betekent dat wij in de kerstweek alleen open zijn op zaterdag 27 december en dan weer vanaf donderdag 9 januari (14:30uur – 19:00uur).

De nieuwsjaarsduik op 12 januari 2020 en bestellingen via de webshopduiken.nl gaan gewoon door behalve op de kerstdagen en de jaarwisseling.

Dank je wel:
Team Diveplace – Webshopduiken.nl en FreediveNL willen jullie bedanken voor het afgelopen jaar. We waarderen het dat je bij ons opleidingen en producten koopt en afneemt. In 2020 gaan wij verder met de professionalisering waar wij in 2019 aan begonnen zijn. De digitalisering heeft definitief zijn intrede gedaan in de duikbranche en dat betekent dat wij daar ook onze focus nog meer op gaan leggen. Ons grote opleidingsaanbod blijft en je kunt van ons blijven verwachten dat wij de allerlaatste trends op het gebied van educatie blijven implementeren.

Freediving
Ook Freediving en ademtechnieken zullen in 2020 meer aan bod komen nu onze Course Director zich aan het bekwamen is als Ademcoach en samen met onze Freedive club gaan we gave trips en activiteiten plannen. Het merk Omer gaan wij binnen Freedive Nederland ook (nog) meer een plek  geven in 2020. Het merk is door en voor Freedivers ontworpen.

Duiken en Leiderschap
Het afgelopen jaar zijn we een nauwe samenwerking met leiderschapstrainers aangegaan om duiken te integreren in management trainingen en teamtrajecten. In 2020 zullen wij dit verder gaan uitbouwen, zowel op het gebied van ademsessies of Freediving of een combinatie ervan. Mocht jij graag met jouw team of bedrijf een duikprogramma gekoppeld aan persoonlijke groei willen volgen, laat ons dit dan vooral weten.

Digitaal shoppen
Digitaal shoppen doen wij inmiddels allemaal; we surfen, vergelijken en kopen op het internet. Webshopduiken.nl heeft in de afgelopen maanden het fullfilmentproces anders ingericht. Wij merkten dat we door de vele aanvragen onze klanten niet altijd op de juiste manier konden informeren zoals wij dat graag willen. Webshopduiken.nl heeft de ambitie om een toonaangevende speler te zijn in de online duikmarkt met een groot assortiment van goed geprijsde artikelen. In 2020 zullen wij op de elke 15e van de maand een dagdeal gaan introduceren, dit kan een sales out product zijn maar ook een gimmick of een knalactie. Houd vooral onze site in de gaten als je dit interessant vindt!

Fijne feestdagen:
Voor nu rest ons om jullie heerlijke feestdagen te wensen en een gezellige, feestelijke jaarwisseling, tot in 2020 aan de waterkant of in ons centrum!

Team Diveplace


 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.