Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Gewijzigde openingstijden en bereikbaarheid

14 maart 2022

Beste mensen,

Diveplace zal de komende periode minder goed bereikbaar zijn dan jullie van ons gewend zijn. Door onvoorziene gezondheidsredenen kan onze eigenaar, Ferdinand van Luttikhuizen, niet zijn gebruikelijke energie in de bedrijfsvoering van Diveplace investeren.

Dit betekent concreet dat we tot en met 19 maart volledig gesloten zijn en dat er in die periode ook geen les wordt gegeven. Vanaf 21 maart komt onze koopavond (donderdagavond van 18.00 – 20.00 uur) te vervallen. Onze showroom zal op vrijdagen en zaterdagen geopend zijn op de reguliere openingstijden en deze dagen gebruiken wij ook om jouw vragen die je ons per e-mail of telefonisch hebt gesteld zo goed mogelijk te beantwoorden en behandelen. De vrijdagavond blijft onze lesavond. Voel je van harte welkom op deze dagen.

Webshopbestellingen nemen een langere termijn in beslag, houd rekening met twee weken. We blijven je materialen graag servicen. Ook daarvoor geldt een langere termijn dan je van ons gewend bent. Houd rekening met vier weken.

Samenvattend:

We vinden het ontzettend jammer dat we, net nu de coronamaatregelen bijna geheel zijn opgeheven, een stap terug moeten doen om redenen die we niet in de hand hebben.

We hopen op jullie begrip en flexibiliteit.

Veel groeten,

 

Team Diveplace