Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Go Teach

Go Teach! De formule voor zelfstandige PADI Instructeurs
Go Teach, dat zou je wel willen…. Je kent het vast wel, of je gaat het kennen; Trots kom je van het PADI Instructor Examination en de eerste studenten hebben zich al bij je gemeld. Dan komt de organisatie van je PADI duikcursussen, de PADI materialen, zwembad en buitenwatermaterialen. Dat is een hele klus. Waar ga je beginnen en wat kost dat wel niet?

De oplossing voor jou: #GoTEACH bij Diveplace
Het idee achter dit concept is dat wij jou als PADI instructeur de mogelijkheid geven om zelf les te geven in een professionele organisatie. Een plek waar alles voorhanden is en jij als instructeur van alle gemakken bent voorzien. Wij beschikken over nieuwe en moderne duikmaterialen, zwembadtijd en materialen. Nu jij dus ook.
Jij maakt gebruik van onze faciliteiten en wij ondersteunen jou met onze kennis en inkoopkanalen. Makkelijk, professioneel en gezellig. Als je dat wilt, kunnen we met je meekijken en je ondersteunen waar je dat nodig denkt te hebben. Verder kun je gewoon je gang gaan en je eigen lessen draaien.

Welke cursussen mag ik allemaal geven?
Zolang jij over het noodzakelijke PADI instructeursbrevet beschikt en wij de materialen hebben, dan staat niets je in de weg. Wanneer je de duikcursussen maar volgens de PADI richtlijnen geeft en je houdt aan onze huisregels en aanwijzingen, kun jij lekker lesgeven.

Hoe het werkt:
Eenvoudig eigenlijk; Wij plannen een kennismaking met jou. Daarin bespreken we de voorwaarden en maken we kennis. Wij gaan er vanuit dat we op één lijn zitten. Vervolgens gaan we over de prijslijst voor het lesgeven heen. Deze prijslijst wordt jaarlijks herzien en tot slot tekenen we samen de overeenkomst voor het gebruik van onze faciliteiten en kan je aan de slag met jouw lessen.

PADI materialen
Zoals je als PADI instructeur weet, streeft PADI er naar om moderne en gebruiksvriendelijk lesmaterialen te gebruiken. Wij zijn dan ook een groot voorstander van de digitale lesmaterialen. Tevens geeft dit minder geprint materiaal en geen transport, dit alles levert op zijn manier weer een bijdrage voor het behoud van het milieu.
Daarbij hoef je nooit te wachten op transport. Wij bestellen de codes voor de PADI Touch of Touch lite producten en sturen deze voor jou naar jouw studenten. Eigenlijk hoef je alleen maar door te geven welke cursus je wilt geven en aan wie. Wij handelen je hele inkoop PADI materialen en de administrative handelingen voor je af.

Doe waar je voor komt: #goTEACH,
Jij hebt naar alle waarschijnlijkheid nog een drukke baan of een gezin naast het lesgeven. Daarom is dit voor jou een super oplossing: Wij handelen alles voor je af en ontzorgen. Jij kunt vervolgens doen waar je voor langskomt: duikles geven.

Deelnamevereisten voor het goTeach programma:
– PADI Open Water Scuba Instructor zijn, met lesgeef bevoegdheid en hernieuwd voor het lopende jaar,
– Beschikken over een aansprakelijkheidsverzekering voor Duikinstructeurs
– Commitment hebben over het volgen van de PADI richtlijnen en procedures

GoTeach Premium programma

Ons Premium programma geeft je naast het GoTeach programma nog legio voordelen. Voor een jaarlijkse fee van €125 ontvang jij:
– Aansprakelijkheidsverzekering voor jouw lesgeefbevoegdheid (vraag naar de voorwaarden)
– 25% korting op het volgen van PADI Specialty Instructor cursussen
– Keyman programma voor de aanschaf van duikmaterialen voor eigen gebruik (vraag naar de voorwaarden)
– Gratis vullen bij Diveplace voor jou persoonlijk, voor het kalenderjaar van jouw goTeach Premium programma
– Gratis geven van de PADI Enriched Air Diver cursus op onze faciliteiten (exclusief PADI studentenmaterialen en PIC/POL kosten, deze worden wel in rekening gebracht),