Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

IDC Staff instructeur

Wil je graag assisteren bij IDC’s? Wil je zelf weer eens uitgedaagd worden? Is het lang geleden dat je geschoold bent? Wil je betrokken zijn bij de nieuwe generatie PADI Instructeurs?

Als je toe bent aan een nieuwe stap in je duikcarriere en je wilt Assistant Instructeurs opleiden, Master Instructeur of Course Director worden, dan is deze stap voor jou een logische keuze.

Als je PADI Master Scuba Diver Trainer bent dan kan je de opleiding volgen voor IDC Staff instructeur (IDCS). Als IDCS mag je zelfstandig bij een PADI 5* IDC duikcentrum AI opleiden en certificeren. Ook mag je, nadat je gecertificeerd bent als IDC staff Instructeur, de Course Director helpen bij de aankomende IDC’s en de daarbij behorende vervolgopleidingen. Ook mag je IE’s bijwonen en dat is erg leuk en leerzaam!

Heb je een IDCS opleiding bij ons gedaan, dan nodig we je graag uit om met ons minimaal 1 IDC mee te staffen (audit), dit is geheel kosteloos. Wil je een carriere beginnen als manager van een duikcentrum dan is dit een juiste stap in de richting, wij helpen je graag met je start up.

Wat houdt de opleiding in?
– duiktheorie naar een hoger niveau
– theorie presentaties naar een hoger niveau
– zwembad briefings en open water briefings naar een hoger niveau
– mogelijkheid tot het bijwonen van een volledig IDC
– laatste updates worden automatisch verkregen

Prijs: € 695,- excl lesmaterialen, PADI Fee en certificeringskosten.

Boek en meld je gelijk aan via deze reservering. Je word doorgelink naar webshopduiken.nl om daar je boeking af te ronden. Na reservering zullen wij contact met je opnemen om de data vast te leggen.