Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
Jouw privacy

Beste [voornaam],

Jouw veiligheid en privacy vinden wij heel belangrijk.  In deze email beschrijven we de relatie tussen jou en Diveplace | Webshopduiken.

Diveplace | Webshopduiken informeert je graag over productontwikkelingen, nieuwe opleidingen, verschillende acties en leuke weetjes, over onze dienstverlening, om leuke dingen te delen over het reilen en zeilen bij Diveplace | Webshopduiken en om je mooie wensen te sturen tijdens de kerstdagen. We beloven dat we je niet wekelijks zullen mailen en dat je altijd met één klik op de knop weer kunt afmelden. Dit doen wij zodat je altijd op de hoogte wordt gehouden van belangrijke informatie.

Hiervoor gebruiken wij e-mailadressen, die jij als bezoeker ingevuld hebt op onze website of heeft achtergelaten in ons duikcentrum.  In verband met de invoering van de nieuwe AVG-wetgeving per 25 mei a.s., willen wij je vragen of wij je per e-mail op de hoogte mogen blijven houden. Dit geldt uiteraard ook voor de offertes, orderbevestigingen, facturen en overige gerelateerde communicatie.

Mochten wij vóór 25 mei a.s. niets van je gehoord hebben via info@diveplace.nl dan gaan wij ervan uit dat je akkoord bent met onze mailen en graag aangemeld wil blijven. Je kunt altijd nog op een later moment afmelden, door ons gewoon een email te sturen.

Wil je meer weten over hoe wij met jouw gegevens omgaan? Neem dan een kijkje op Privacy statement.

Team Diveplace | Webshopduiken


 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.