Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
Knallende introductie – NEW

Beste [voornaam],

Met trots mogen wij twee knallende nieuwe producten introduceren tegen scherpe prijzen. Ze komen pas in het voorjaar (maart/april), maar je kan nu al een reservering maken en jezelf verzekeren van een prachtige aankoop. Nog niet te koop in onze webshop, maar wel exclusief voor jullie beschikbaar als duikteamlid. Zo profiteer je gelijk aan het begin van het jaar van je lidmaatschap!

Paralenz Compact camera: ontwikkeld voor duikers door duikers! Deze camera is geheel nieuw ontworpen en heeft veel, heel veel opties. Druk op de knop en schiet de foto’s en film van het beeld dat jij wilt hebben met altijde de perfecte lens. Of je nu recreant, freediver, techdiver of een professional bent, je kunt niet zonder deze camera. Check de site en lees over alle positieve views en features. Druk op deze knop en reserveer de Paralenz zodat jij straks de prachtige foto’s en films kan maken. Ga jij het gemak aan?

Seac Unica snorkelduikmasker: nog niet verkrijgbaar op de markt maar nu wel vast bij ons te bestellen. Een uniek design met leuke nieuwe technieken. Er is goed gekeken naar de concurrentie en waar de maskers van concurrenten issues hadden, heeft Seac deze in dit masker verbeterd. Perfecte pasvorm met de juiste siliconen. Als je het past, ben je verkocht! Ook voor de kinderen een ideaal masker. Ze zijn er in vele kleuren, check de site voor meer info en overtuig jezelf van het gemak. Druk op de deze knop en reserveer de Seac Unica! Wij nemen dan contact me je op welke kleur je wilt en bij je past.

 

--
 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.