Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Master Seal

Master Seal is het PADI vervolg op de Seal Team opleiding.

In deze opleiding staan verschillende speciale AquaMissions op het programma: navigatie, nacht, wrak, veiligheid, en nog veel meer. Het zijn er in totaal 10 AquaMissions die volbracht moeten worden. We gaan 5x het zwembad in en doen 2 Aquamissions op een avond.

Voorafgaand aan elke Master Seal AquaMission zal er een korte theorieles zijn waarin we vertellen wat we gaan doen in het water. Wij hebben er zin, kom je snel duiken met ons.

Als je jezelf Master Seal duiker mag noemen, heb je je duikvaardigheden aanzienlijk uitgebreid, een groter verantwoordelijkheidsgevoel gekregen en meer geleerd over het veelzijdige onder waterleven. Wanneer gaan we duiken, dat gaan we samen met je overleggen en inplannen. Het is in ieder geval altijd en vrijdagavond.

Voorvereisten:
– Seal Team
– Gezond zijn, bij de Formulieren zit een medische verklaring die je dient in te vullen. Als je ergens een ‘ja’ invult moet een arts het formulier tekenen en stempelen.  Mocht dit nodig zijn, regel het tijdig voor de duiksessie

Inbegrepen:
– Gebruik duikmateriaal
– Lesmateriaal
– Foto’s
– Toegang zwembad

Meenemen:
– Zwemkleding
– € 0,50 munt tbv kluisjes zwembad
– t-shirt die je indien nodig kan dragen bij het duiken, we maken zoveel mogelijk gebruik van een shorty tijdens de duiksessie

Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum
– Wil je een van de bovengenoemde opties (Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum) een sealteam organiseren, dat kan, neem dan contact (info@diveplace.nl)  met ons op.

De kosten voor een Master Seal Programma is 269 euro.

Meld je door deze reservering aan voor de Master Seal opleiding en wij plannen 5 avonden met je in.