Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
Nitrox erbij?

Beste [Voornaam],

Afgelopen vrijdag heb je de eerste les gehad van je duikopleiding, namelijk je PADI Open Water Diver ben je aan het volgen bij Diveplace, hopelijk vind je het super leuk en smaakt het naar meer.

Graag willen we je een spectaculair aanbod doen wat betreft de specialty Nitrox – Enriched air.

Omdat je al een opleiding volgt en hebt gehoord van Nitrox op de eerste avond ‘On Board sessie’ wil je misschien ook wel Nitrox erbij doen tijdens deze opleiding en het combineren. Nitrox is de meest populaire specialty in de wereld, de nummer 1 van PADI. In heel veel vakantie duiklocaties wordt er alleen nog maar met Nitrox gedoken omdat dit simpel weg veiliger is (minder stikstof opbouw en daardoor minder kans op decompressieziekte) en daardoor ook langere bodemtijden en korte tijden aan de oppervlakte zodat je weer snel onderwater mag, dat klinkt toch als muziek in je oren.

Langere bodemtijden betekend meer genieten.

Onder de noemer Nitrox erbij willen we je de volgende aanbieding doen, 1 duik met nitrox, gedurende je buitenwaterduiken en 1 extra avond theorie les. Uiteraard ontvang je weer een digitaal lespakket en zitten de kosten van je certificering, lespakket en flesvulling bij de prijs inbegrepen.

De kosten zijn nu niet € 135 maar slechts €99 euro. Maar liefst meer dan 25% korting op de nitrox specialty en dat doen wij omdat we je voordelig kennis willen laten maken met de extreme voordelen dat Nitrox heeft.

De theorie avond is de woensdag na je buitenwaterduiken, namelijk op  20 november of op 11 december om 19:30uur. Laat het ons weten uiterlijk op een zwembad les zodat we het lespakket naar je toe kunnen sturen digitaal en je huiswerk kan maken, lang niet zoveel huiswerk als bij je Open Water Diver, circa 2 a 3 uur zelfstudie.

Stuur ons een email terug als je hiervan gebruik wilt maken of laat het aan je instructeur weten, je instructeur zal er ook na vragen in de lessen.

Alvast welkom bij de club van Nitrox duikers!


 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.