• Gratis bezorging vanaf €60

  • Eenvoudig retourneren

  • Gratis persoonlijk advies

Over ons

Circa 1 miljoen PADI certificeringen per jaar worden er uitgeschreven over de hele wereld. Wij als duikcentrum met een Fulltime PADI Course Director, Tec Deep Instructor Trainer, Tec Trimix Intructeur en EFR (EHBO) Instructeur Trainer en het gehele instructeurs team bouwen hier graag aan mee en zijn er trots op dat we dat in Utrecht- Midden Nederland samen met jou kunnen doen!

Ons duikcentrum is volledig ingericht om op de beste manier les te kunnen geven of te kunnen adviseren over duikmaterialen. Zo hebben wij drie leslokalen uitgerust met razendsnel WiFi, sate of the art lesmaterialen en methodiek, een onderhouds afdeling, verhuur afdeling, een compressor en een blendmeester voor al je mengsels. Onze instructeurs zijn niet alleen goed getraind maar zullen er alles aan doen om je een leuke en ontspannen tijd te bezorgen tijdens een gids duik of een opleiding. Uiteraard kan elke instructeur Nederlands en Engels en sommige instructeurs bezitten ook nog de talen van Frans, Spaans en Duits.

Onze kracht is innovatie en kwaliteit, een groot scala aan opleidingen, premium duikmaterialen en heel veel kennis op diverse vlakken. Zo kunnen we je vanaf het begin tot ver in je duikcarrière begeleiden en coachen om de duiker te worden die jij wilt op de juiste kwalitatieve en professionale manier. Niet voor niks is ons motto ‘Duiken zoals duiken bedoelt is‘. We zijn een jong en energiek team waarin we je graag meenemen naar de mooie onderwaterwereld en niet alleen in Utrecht. Onze duikprofessionals hebben zeer veel ervaring overal ter wereld. Voel je welkom om te vragen en wij adviseren je graag waar je de mooiste duiken kan maken op je vakantie adres.

Wij geven duikopleidingen en verkopen duikmaterialen vanuit onze passie, kwaliteit en liefde voor de onderwatersport en wij willen dit graag met jou delen en daarmee duiken. Naast goed lesgeven en de juiste advisering over duikmaterialen hebben we ook veiligheid, M.V.O., Project Aware en V.G.O. hoog in het vaandel staan ins onze dagelijkse bedrijfsvoering.

Niet voor niks zijn we al in 2 jaar tijd 2 keer bekroond met prijzen vanuit de markt en dat is uniek in de duikindustrie vooral in Nederland en zeker als we halverwege het jaar 2011 zijn gestart met de duikcentrum.

Winnende Awards:
2017: Certificate of Completion: Professional Image Evaluation (het eerste Duikcentrum van Nederland)
2016: In Recognition Of Outstanding Commitment To The Business Of Diving
2014: Certificate of Recognition for outstanding Customer Service and Professionalism in PADI Scuba Instruction

Het Team verwelkomt je graag.