Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
Sport Academie Divemaster 2

Beste [voornaam],

Gefeliciteerd met het starten van je Divemaster 2 jaar. Super gaaf dat jij nieuwe duikers gaat begeleiden en dat jij zelf een betere duiker gaat worden op een niveau van duikproffional. Welkom collega!

Dit wordt een mooi jaar met leuke duikactiviteiten en wie weet ga jeals je klaar bent wel door om duikinstructeir te worden, want dat kan gewoon bij ons binnen Diveplace . Hoe mooi zou dat zijn, als je op termijn andere duikers opleiden en certificeren dat ze zelfstandig de pracht van het onderwater leven kunnen ontdekken door jou?

Als divemaster is het zeer belangrijk dat je zelf de controle hebt over gidsduiken of bij het assisteren van lessen. Dat betekent dat je het liefst zelf je eigen masker en snorkel hebt, zeker nu in deze Corona tijd. Naast een eigen masker/snorkel adviseren wij je ook zeker eigen vinnen en schoentjes en vooral een eigen duikcomputer en een mes zodat je altijd voor je eigen veiliheid kan zorgen maar ook voor de veiligheid van de duikers die je meeneemt.

Mocht jij je eigen duikmateriaal willen gaan aanschaffen, dan adviseren wij jou graag. Zeker nu met de Corona prikkelingen adviseren wij je in ieder geval een eigen masker en snorkel voor het gemak, veiligheid en comfor.

We hebben, om het makkelijk voor je te maken, 4 pakketten samengesteld; Pakket Bronze, Pakket Silver en Pakket Gold. We hebben deze pakketten speciaal voor jou als student aantrekkelijk geprijsd.

Je hoeft alleen maar te kiezen welke kleur (en voor pakket Silver en Gold: schoenmaat) je wilt, zo eenvoudig is het.  Als jij ze besteld dan nemen wij dit mee naar de duiklessen zodat je kan passen. Past het toch niet helemaal dan doen wij niet moeilijk en ruilen het gewoon.

De materialen in de pakketten die wij voor jou hebben samengesteld zijn van hoogwaardige kwaliteit met een lange levensduur zodat je hier in je opleiding en in de toekomst daarna veel plezier zal beleven aan je aangeschafte spullen.

Pakket Bronze: bestaat uit: Masker, snorkel, SMB en Boei. Van € 174,40 voor € 139,40

Pakket Silver: bestaat uit: Masker, snorkel, SMB, Boei, vinnen en schoenen. Van €328,50 voor € 280

Pakket Gold: bestaat uit Masker, Snorkel, SMB, Boei, vinnen, schoenen, Duikcomputer Pro+. Van € 574,40 voor € 479

Pakket C: bestaat uit computer en een mes. Bestel bij ons je computer en je krijgt een Eezycutter geheel kosteloos. wij adviseren de volgende computer: Mares Puck Pro+ (diverse kleuren en zelfstandig batterij wissel) of de Qosmic+ (intergratie met Deepblu en oplaadbaar).

Heb je interesse in één van de pakketten, bestellen kan direct door op de pakketten te drukken. Je besteld dan gelijk de producten en wij leggen het voor je klaar zodat je gelijk kunt genieten als je gaat duiken.

Tot woensdag.

Henno, Stephanie, Nicolette en Ferdinand

--
 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.