Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Staffen – Updates

IDC Staff instructeurs en Master Instructeurs willen doorgaans graag meer ervaring op doen met IDC’s. Ze willen hun kennis opschroeven, ervaringen delen of zien hoe Course Directors in het veld werkzaam zijn. Je kan dan een audit bij ons boeken en dan loop je een IDC mee. Naast meer kennis opdoen zijn bepaalde credits ook van wezenlijk belang om verder de PADI hierachie in te kunnen.

Van te voren, afhankelijk van je wensen, zullen we je ook tijdens de IDC werkzaamheden laten verrichten in allerlei facetten om de IDC kandidaten de juiste voorbereiding te kunnen geven voor het vak van duikinstructeur. Dit betekent ook dat jezelf volledig upgedate dient te zijn van de laatste ontwikkelingen. Mocht dat nog niet helemaal het geval zijn, dan spijkeren we dat bij tijdens een audit cq staff

Mocht je Master Instructeur of Course Director willen worden, dan ben je ook van harte welkom, in overleg stellen we een plan van groei op en zullen we dit tijdens de IDC’s behandelen.

Updates

Elke Staff instructeur en Master Instructeur dient minimaal elke 2 jaar of vaker geupdate te worden. Te zijner tijd zullen we kenbaar maken wanneer de update verplicht is. Je bent dan van harte welkom, schrijf je desnoods nu al in en we houden je op de hoogte. Ook op je eigen duikcentrum komen we graag bij je langs.

Staffen – Audits

Wil je als duikprofessional ervaring op doen met een IDC.  Boek dan nu een staf traject  bij ons. Mocht je credits nodig hebben voor je Master aanvraag dan bestaan hier aparte trajecten voor, deze trajecten zijn super leerzaam en ook intensief en je gaat met een bulk aan ervaring in je rugzak de next step in. Wij vragen voor een staf traject 325 euro. Laat het ons maar weten wanneer je wilt aansluiten bij een IDC.