Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Update Corona

5 februari 2021

Beste klant,

Helaas is de lockdown verlengd tot in ieder geval 2 maart a.s. en dat betekent dat wij helaas nog niet het zwembad in kunnen gaan voor duik- freedivelessen. Ook onze winkel zal tot deze datum niet open zijn voor ‘fun-shopping’ zoals dat werd omschreven tijdens de persconferentie.

Maar er kunnen ook dingen weer vanaf 10 februari binnen de huidige maatregelen en daarover berichten we je graag in deze nieuwsbrief:

  1. Afgeven en ophalen webshop bestellingen (buitenloket)

 

  1. Afgeven en ophalen voor onderhoud op materiaal (buitenloket)

 

  1. Duiklessen buiten met maximaal 2 duikers en een instructeur

 

  1. Afgeven en ophalen huur materialen (buitenloket)

 

  1. Afgeven en ophalen duikflessen voor eventuele vullingen en mengsels (buitenloket)

 

Helaas is het niet toegestaan om je uit te nodigen in onze winkel. Dat betekent dat spontaan langskomen niet tot de mogelijkheden behoort en dat we je niet binnen helpen, maar aan het buitenloket.

Tijdslot: we werkten al met tijdsloten voor het afgeven en ophalen van materialen voor onderhoud. Nu er iets meer ruimte is ontstaan zullen wij de tijdsloten gaan uitbreiden zowel op de donderdagavond van 18:00 tot 20:00uur en zaterdag van 09:00 tot 12:30uur. We hanteren een tijdslot van 15 minuten per klant en voor elke gemaakte afspraak geldt: kom zoveel mogelijk alleen, houd de afstand van 1,5 meter in acht en draag en mondkapje. Mochten de bovenstaande tijdsblokken je echt niet uitkomen dan kan er in overleg altijd een privé afspraak gemaakt worden op een ander tijdstip. We proberen zo flexibel mogelijk te zijn.

Mocht je een duikactiviteit hebben geboekt of willen boeken die niet zwembad afhankelijk is, dan zullen wij de opleiding zo veel als veilig en mogelijk is laten doorgaan, al is dat in kleine groepen, max 2 studenten.

Het belangrijkste is dat iedereen gezond blijft.

Veel groeten.