Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
Update duikteam – Freedive members vakantie periode

Beste Diveplace Duikteamleden en FreediveNL members,

Het is momenteel vakantietijd na een zeer bewogen periode in de wereld vol ontwikkelingen en situaties die we 6 maanden geleden nog niet voor mogelijk hielden.

Ik hoop dat jullie allemaal gezond zijn en in deze tijd een nieuwe modus hebben kunnen ontwikkelen voor jezelf en je gezin, familie en vrienden waarin we op een andere manier weer met elkaar kunnen verbinden.

Het duikteam Diveplace en de members van FreediverNL hebben elkaar in deze periode elkaar minimaal gezien en soms helemaal niet. Ik heb er voor gekozen om Diveplace tijdens de lockdown te sluiten, even afstand te nemen en af te wachten om elkaar niet in een situatie te brengen die niet goed voelt.

Inmiddels is de periode aangebroken dat contact op gepaste afstand het nieuwe normaal is geworden en hebben wij ook kunnen wennen aan alle protocollen en richtlijnen die vereist zijn om in coronatijd te kunnen blijven duiken.

Ik wil je bedanken voor het aanhoudende vertrouwen in Diveplace en in ons de afgelopen weken.

Activiteit:
Ook wij gaan weer binnen allerlei protocollen en richtlijnen de Duikteam&Freedive activiteiten opstarten. De eerste avond die wij gepland hebben is woensdag 29 juli om 19 uur in Vinkeveen.

We zullen dan zowel de duikclub als de freedivers treffen voor een ontspannen bijeenkomst en natuurlijk een duikje. Als de zomeravond mooi is willen wij daarna een drankje doen op locatie, dus neem lekker een drankje mee. Wij zouden het leuk vinden als je erbij bent. Meld je even via deze link aan zodat wij weten dat je komt.

Whatsapp groep:
Een andere items is dat wij graag een whatsapp groep willen opstarten voor dit soort activiteiten omdat Facebook communicatie niet altijd meer toereikend is voor iedereen. Bij de Freedive members maken wij hier al gebruik van en dat bevalt tot tevredenheid. Mocht je niet in de app duik groep willen laat ons dat dan weten via deze link. We nemen je dan niet op in de app duik groep.

Zwembad planning:
Ook willen wij je graag informeren over het zwembad de aankomende periode, wij wijken namelijk uit naar een andere bad en niet elke vrijdagavond hebben wij het bad ter beschikking, hierbij de planning:
– 24 juli geen bad
– 31 juli bad Den Hommel (watertijd 19:30-20:30uur)
– 07 aug bad Den Hommel (watertijd 19:30-20:30uur)
– 14 aug bad Den Hommel (watertijd 19:30-20:30uur)
– 21 aug geen bad
– 28 aug bad Den Hommel (watertijd 19:30-20:30uur)
– vanaf 4 september hebben wij weer Fletiomare tijdens de normale watertijden (20:30-21:30)

Hemmoor weekend:
Wat wij ook nog willen laten weten is dat wij in het weekend van 3/4 en 5 oktober een weekend naar Hemmoor willen gaan. Wij willen dan een huisje huren zodat wij vandaar uit kunnen duiken. Recreant, tec of Freedivers zijn van harte welkom, het is allemaal mogelijk daar. Wil je mee geef dan in ieder geval je interesse aan zodat wij rekening kunnen houden met de organisatie. Zodra wij dan de details hebben ontvang je meer bericht hierover.

Zoals het er nu uit ziet gaat onze Malediven jaarreis ook nog door, dus dat is een super mooi vooruitzicht in september. Eind september / begin oktober zullen wij ook weer de nieuwe jaarreis voor 2021 communiceren.

Voor nu voor degene die lekker op vakantie zijn en gaan ga lekker genieten en lekker met het team duiken op 29 juli.

Tot snel en heel veel heel veel groetjes,

Ferdinand


 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.