Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
[voornaam], bedankt voor 2020 en op naar 2021

Beste [voornaam],

Allereerst wil ik je enorm bedanken voor het afgelopen jaar voor je vertrouwen in en loyaliteit aan Diveplace – Webshopduiken.nl, een jaar waar alles anders is en was. Vanaf vandaag zijn wij i.v.m. de nieuwe verzwaarde coronamaatregelen wederom gesloten t/m 19 januari 2021. Dat betekent helaas voor jou als duikteamlid dat de flessen niet gevuld kunnen worden voor als je toch een duik wilt maken. Onze webshopduiken.nl is uiteraard wel open en hier kunnen bestellingen geplaatst worden. Deze kan je ophalen op gezette tijden (in overleg) of thuis laten bezorgen. Dat geldt ook voor onderhoud aan je producten, de wintertijd is vaak het seizoen om je duikspullen te laten onderhouden. Wij blijven dit doen met minimale bezetting de aankomende periode. Je kan op gezette tijden je producten voor onderhoud komen langs brengen of weer komen ophalen, wij maken dan 1 op 1 een afspraak bij de deur voor de overdracht, wij hopen dat wij ook dit jaar weer je producten mogen onderhouden zodat je equipment in goede conditie blijft.

Ook in 2021 waarin ik hoop dat er mogelijkheden zijn waarin wij elkaar weer kunnen zien, een mooie duikactiviteit kunnen ondernemen en waar het duikplezier en samenzijn weer centraal staat. Doordat 2020 een ander duikjaar is geweest en 2021 ook anders begint willen wij jullie graag 2 maanden lidmaatschap cadeau doen. Ondanks dat er hier nooit om gevraagd hebt vinden wij dat wel belangrijk omdat aan te bieden, samen zijn en in verbinding blijven vinden wij belangrijk. De factuur voor het lidmaatschap 2021 zul je dus pas midden februari ontvangen.

Ons team wil ik ook via deze weg enorm bedanken voor hun inzet, flexibiliteit en professionalisme. Het was niet eenvoudig om volgens de hoge kwaliteit eisen van het Corona protocol les te geven. Het vroeg veel van ons, adhoc anticiperen, afstand doen van bepaalde duikemoties en continue aanpassen aan de maatschappij en het accepteren van allerlei duikprotocollen. Inmiddels zijn wij er behoorlijk in bedreven en kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij duiklessen enorm goed kunnen organiseren op de 1,5 meter afstand.

De feestdagen zijn in aantocht en voor velen zijn dit dagen om met je gezin en familie te vieren en even stil te staan wat het afgelopen jaar is gebeurd en wat er komen gaat. Niemand had gedacht dat de kerst en de jaarwisseling zo invulling zou krijgen als nu het geval is. Ik wil je dan ook namens ons team enorm fijne feestdagen wensen met de mensen die bij je zijn maar nu ook niet bij je kunnen zijn door de maatregelen. Pas goed op jezelf en de mensen die je lief hebt. Blijf gezond, heb vertrouwen en tot in 2021.

Ferdinand


 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.