Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
[voornaam], ben je klaar voor het najaar?

Beste duikteamleden,

Voor velen zit de zomervakantie er (helaas) weer op. Een periode waar je naar uitkijkt en tijd hebt voor jezelf, je favoriete mensen en dingen die je graag doet en het is altijd weer jammer is als het voorbij is. Dat laatste geldt in ieder geval voor mijzelf. Ik kijk terug met een fijn en dankbaar gevoel terug op de zomervakantie na een heftige periode vanaf maart waardoor ik volledig ben uitgevallen door een ongeluk. Het was fijn om weer meer te kunnen doen, al zit duiken er nog even niet in voor mij.

Het team van Diveplace heeft mijn uitval fantastisch opgevangen en dat net na de Corona NL epidemie. Ik ben dan ook zeer dankbaar voor en trots op dit professionele team waarmee ik al zo lang mag samen werken.

Natuurlijk zijn er ook dingen van tafel afgevallen de afgelopen periode, zoals bijvoorbeeld het organiseren van duikteam activiteiten. Mooi om te zien dat we wel zagen dat duikteamleden elkaar via de app opzochten en afspraken. Nu ik zelf weer aan het opstarten ben en we een enthousiast duikteam-team hebben samengesteld voor de organisatie van duikteam activiteiten gaan wij er naar ik hoop een leuk en fijn 2e gedeelte van het jaar maken!

Wij kregen van onze duikteamleden ook te horen dat het niet altijd zichtbaar was waar de activiteiten stonden of dat ze er überhaupt waren. Fijn dat onze leden dit aan ons terugkoppelen, want daar kunnen wij dan wat mee. Zo gaan wij bijvoorbeeld maandelijks communiceren welke activiteiten op het programma staan die maand. Ook hebben wij onze URL aangepast voor de agenda naar www.diveplace.nl/duikteam zodat je met één druk op de knop een overzicht hebt van wat er op de planning staat.

Wel belangrijk is dat je je aanmeldt zodat wij weten of er genoeg aanwezigen zijn.

Een paar handige tips om je aan te melden:

  • Druk op de betreffende activiteit en reserveer een plek
  • Entreekosten voor externe locaties zijn altijd op eigen kosten, waar gereserveerd moet worden zal bij aanmelding ook een betaalverzoek staan
  • Heb je een uitrusting nodig, geef dit aan in een mail naar info@diveplace.nl met je maten en wat je nodig hebt, dan reserveren wij dat voor je
  • Elke vrijdagavond kan je kosteloos gebruik maken van het zwembad, stuur een email naar info@diveplace.nl dan weten wij dat je komt

Agenda:

In het tijdperk voor corona hadden wij om de beurt als duikteamlid een toezichthouder rol. Dit is 1 of 2 keer per jaar dat je toezicht houdt tijdens onze wekelijkse zwembad avond. Je bent er dan om 20:15uur tot 21:40uur. In de periode tijdens corona hadden wij een speciale toezichthouder die de protocol bewaakte. Theo en Ineke hebben heel veel weken dit perfect verzorgd, dank jullie wel!

Het zou fijn zijn als wij als duikteamleden deze rol weer samen zouden kunnen oppakken. Het is een verplichting  in Fletiomare om iemand op de kant te hebben die aanspreekpersoon is voor het bad als er duikers in het zwembad zijn. Zonder toezichthouder mogen helaas wij het bad niet in. Ik heb al een paar aanmeldingen gekregen via de app of info@diveplace.nl mail. Mocht je 1 of 2 keer per jaar dit willen doen laat het mij dan weten, ik maak dan in overleg met jullie een planning. Vele handen maken dan gezellig werk 😊.

Uiteraard hoop ik en het team dat wij elkaar weer veel en vaker gaan zien tijdens een evenement maar ook weer op de vrijdagavonden.

Tot snel,

Groetjes,

Ferdinand


 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.