Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
[voornaam], dive online with us

Beste [Voornaam],

Wat leven wij in een bizarre tijd op dit moment; het Coronavirus heeft de hele wereld in zijn greep. Hopelijk ben je gezond en lukt het je om thuis je ritme en je draai te vinden.

Sinds 16 maart is door de overheid besloten om o.a. sportclubs te sluiten in ieder geval t/m 28 april a.s.. Diveplace heeft vanaf die dag ook de fysieke winkel direct gesloten om een steentje bij te dragen aan het voorkomen van verdere verspreiding van het virus. alle activiteiten zijn opgeschort voor nu t/m 28 april.

Online winkelen – Webshopduiken.nl
Wij krijgen wel veel vragen van onze klanten of onze webshopduiken.nl webwinkel open is. Onze webshopduiken.nl is gewoon bereikbaar en wij leveren de bestellingen uit. Wij doen dit met een minimale bezetting, hierdoor kunnen de leveringen iets langer zijn dan normaal.

Ook omdat onze leveranciers waarvan wij onze producten vandaan halen hebben aangegeven met een minimale bezetting te werken of zelfs helemaal gesloten zijn en de pakketbezorgdiensten het enorm druk hebben, kan het langer duren dan normaal voor je je bestelling binnen hebt.

Mocht je bestelling binnen komen en wij verwachte een vertraging dan zullen wij dat asap met je delen.

In ieder geval ontzettend dank voor de flexibiliteit en vertrouwen als je bij ons bestelt de aankomende periode.

Thuisscholing
Diveplace is al jaren zeer actief met thuisscholing – online studeren. Nu we de duikactiviteiten in het water nog niet kunnen vormgeven geven wij al wel online les. Wil jij een duikopleiding volgen bij Diveplace, boek dan je opleiding en je ontvangt van ons informatie over thuisscholing. Kies een datum bij het bestelproces, welke maak niet uit.

Wij zullen in overleg  met jou een cursus op maat vormgeven zodat je alvast aan je studie kan en zodra er gedoken kan worden plannen wij dat direct in.

Welke cursus kan online, elke cursus die Diveplace aanbiedt, denk bijvoorbeeld aan: ReActivate, Open Water Diver, Advanced, Rescue, Divemaster of IDC maar ook Tec opleidingen, specialties, Freediving of EHBO. Naast online materialen van PADI die je in je eigen tijd kan doornemen plannen wij ook digitale classrooms meeting in om samen de leerstof te bespreken. Wij zien je graag online; een computer, tablet of smartphone is genoeg.

 

Onderhoud aan apparatuur online:
Dit is misschien wel het moment om je duikapparatuur te onderhouden. Zodra het straks weer toelaatbaar is om te duiken kan je gelijk het water in met je apparatuur in uitstekende condities. Ook doen wij dit online!

Het werkt als volgt:
Stap 1: je meld ons je service aan en je ontvangt van ons een adressticker (zodat je kosteloos je spullen kunt opsturen)
Stap 2: je pakt je apparatuur in een doos en plak je adressticker erop en brengt het naar een DHL point om de doos in te leveren
Stap 3: wij ontvangen je apparatuur en servicen het voor je
Stap 4: zodra het gereed is nemen wij contact met je op voor het vervolg om het op te halen volgens een deurbeleid of sturen het per post retour
Stap 5: gereed om te duiken

Samen vinden wij een andere manier van duiken, nu digitaal en straks weer het water in .

Dive online with us.

Take care en stay safe!

Team Diveplace


 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.