Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
[voornaam], ga jij op vakantie of blijf je thuis?

Beste [voornaam],

De vakantie staat voor de deur en dat betekent voor veel mensen dat er elders wordt gedoken dan hun vertrouwde plek, spannend en super leuk tegelijkertijd!

Diveplace – Webshopduiken kijkt goed terug op het eerste half jaar en het tweede half jaar is vee! belovend en wordt leuk voor ons maar ook voor onze klanten.

Wij merken steeds meer dat klanten van ons fans worden en dat we samen het plezier of doelstelling vergroten en daar zijn we trots op dat we dit samen hebben kunnen bereiken, echt een mooie samenspel!

Vakantiesluiting doen we niet aan dus als je thuis blijft of niet op vakantie gaat in de aankomende vakantieperiode dan zijn wij er gewoon 5 dagen per week.

Eind augustus gaan we onze nieuwe webshop lanceren, weer helemaal van deze tijd en we hebben ons laten inspireren door wat klanten tegen ons vertellen, hou onze webshopduiken webshop en onze Facebookpagina Webshopduiken (nieuw, sinds 1 week in de lucht) in de gaten, de lanceren gaat gepaard met een leuke actie!

Voor nu wensen we jullie een hele fijne vakantie en heel veel leuke bubbels ervaring toe. Vind jij het leuk om je vakantie duikfoto te delen op ons Diveplace Facebookpagina dan ben je van harte uitgenodigd omdat te doen, wij vinden dat wel leuk, we zien je snel!

Fijne vakantie

Team Diveplace

 


 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.