Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
[Voornaam] leuk dat je bij ons komt snorkelen.

Beste [voornaam],

Super leuk dat je bij ons begint met de snorkelopleiding op 28 juni 2019. Ons team verwelkomt je graag om je te laten kennis maken met de pracht van de onderwaterwereld!

De cursus die je geboekt hebt, bestaat uit 2 vrijdagavonden. Elke lesavond verzamelen wij bij ons Duikcentrum Diveplace aan de Proostwetering 101b te Utrecht om 18:45 uur.

Op de eerste cursusdag willen wij je vragen om de formulieren behorend bij de opleiding uit te printen en in te vullen. Neem deze formulieren ingevuld mee, net als je zwemkleding. Neem eventueel wat kleingeld mee om een drankje aan de bar te kunnen kopen waar je van harte bent uitgenodigd om nog verder te praten over je ervaringen met andere snorkelaars en duikers.

Eigen materiaal, wel zo prettig en comfortabel:
Omdat je gekozen hebt voor een snorkelopleiding bieden wij je, als je voor of tijdens je opleiding overgaat tot de aankoop van een snorkel-duikmasker, 5% korting aan op dit kwalitatief goede snorkel-duikmaskerset. Voel je vrij om voorafgaand aan de lesavond langs te komen als je interesse hebt in dit masker, zodat je het nog kunt passen en gelijk uit te proberen.

Next step:
Als je de opleiding voltooid hebt, smaakt het misschien wel naar meer! Het is goed om te weten dat Diveplace een fullrange duikcentrum is waar allerlei opleidingen worden gegeven, zoals ook freediving en duiken. Mocht je na afloop van de snorkelopleiding nog meer van de onderwaterwereld willen zien, dan kunnen wij jou de freedive introductieles met korting aanbieden. Voor slechts 15 euro kan je meedoen met deze intro als je tijdens je cursus boekt. Ook kan je een keer als je wilt een proefduik boeken met perslucht.

Erkenning:
Na afloop van de snorkelcursus kan je een erkenning aanvragen bij PADI, ‘s werelds grootste duikopleider ter wereld. De kosten van deze erkenning bedragen € 45,00 en dit geeft je vrijheden als je met georganiseerde snorkeltrips mee wilt gaan tijdens je vakantie of reizen over de wereld. Deze erkenning laat de wereld zien dat je de basisvaardigheden beheerst van het snorkelen. Je laat zien dat je op een veilige manier je weg weet in het water.

In ieder geval heel veel plezier met je opleiding en mochten er vragen zijn, ons team staat voor je klaar.

Tot je eerste les! We kijken naar je uit!

Team Diveplace


 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.