Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
[Voornaam], leuk dat je er was tijdens de Duikvaker

Jij hebt ons gezien op de DuikVaker 2019!

Op 1, 2 en 3 februari jl. vond in Houten de DuikVaker plaats. Dit evenement trekt jaarlijks vele ervaren duikers en ook nieuwe duikers aan en er worden diverse lezingen en interessante nieuwe trends en producten in de duikbranche gepresenteerd. Ook Diveplace was van de partij op stand # 96 en jij hebt ons niet gemist. Je hebt zelfs meegedaan met de loterij (met als mooie prijzen een freedive workshop of een Tusa masker), waarvan we volgende week de winnaar bekendmaken op onze Social Media kanalen. Mocht je ons nog niet geliked hebben op Facebook of Instagram, wacht dan niet langer en zorg dat je de trekking niet mist!

www.facebook.com/diveplace

www.facebook.com/freedivenl

www.facebook.com/webshopduiken

 en/of

www.instagram.com/diveplace

www.instagram.com/freedivenl

www.instagram.com/webshopduiken

Wij hebben dit weekend als ontzettend leuk ervaren en het was nuttig om te horen wat klanten en nieuwe duikers vinden van onze producten en dienstverlening. Bedankt voor jouw input!


Koop bij Webshopduiken.nl

Veel duikers bestellen al bij webshopduiken.nl en zijn bekend met ons ruime en mooie aanbod en onze service. Misschien ken je Webshopduiken.nl nog niet? Graag nodigen wij je via deze weg uit om onze webshop te bezoeken en zelf te ervaren wat het jou als duiker allemaal biedt.

Servicepoint worden?
Afgelopen weekend hebben we zeer interessante gesprekken gevoerd met diverse duikcentra en duikverenigingen die voornemens zijn om zich aan te sluiten bij webshopduiken.nl als Servicepoint. Wil je met jouw winkel, duikcentrum en/of vereniging aansluiten bij webshopduiken.nl en gun je jouw klanten en leden toegang tot onze shop met een aantrekkelijke korting? Neem dan contact met ons op, we gaan graag oriënterend en vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden die er zijn.


Word Freediver!
FreediveNL.nl is een nieuwe speler op de markt op het gebied van Freediving. FreediveNL is een organisatie die verbinding legt en graag bij duikscholen en verenigingen komt om Freedive workshops of trainingen te verzorgen en mensen te laten ervaren hoe ontspannen en leuk freediven is. Onze instructeurs zijn enthousiast en goed getraind en zijn zeer ervaren, niet alleen uit ervaring kunnen wij de workshops, cursussen verzorgen, FreediveNL heeft een heel team van specialisten om zich heen om precies op de behoefte van de klant te kunnen trainen. Diverse Freedivers binnen FreediveNL maken zich zelfs op voor de competitie. Wil jij het eens ervaren of gun je jouw leden/klanten een freedive clinic of introductie? Neem dan zeker contact met ons op. 


Vriendenactie – Diveplace
Diveplace is het enige duikcentrum van Nederland die gespecialiseerd is in zo’n breed aanbod van diverse disciplines, zoals Sidemount, Technisch duiken, Freediving en ook IDC (instructeursopleidingen). Waarvoor je ook komt, ons team staat voor je gereed. Internationaal of nationaal kunnen wij je voorzien van opleidingen, workshops en/of specifieke wensen. Wij zijn een gepassioneerd team vol met enthousiasme en streven de hoogste kwaliteit na, Diveplace heeft niet zomaar diverse prijzen vanuit de markt in ontvangst mogen nemen de afgelopen jaren. Daarom willen wij graag dat je met je vrienden komt duiken. Hoe meer vrienden, hoe meer geld je bespaart. Duiken met vrienden, familie of collega’s is nu eenmaal leuker. Boek nu een vriendenactie en pak dubbel voordeel.

Wij zien je graag aan de waterkant of in ons duikcentrum!

Team Diveplace


 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.