Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
[voornaam], samen op naar 2019 – acties – reizen en veel meer

Beste duikteamlid,

Wat een mooi jaar hebben we om op terug te kijken! We hebben gave reizen gemaakt, leuke en afwisselende activiteiten ondernomen met het duikteam en Freediving geïntroduceerd binnen Diveplace, wat voor velen reeds een nieuwe passie is.

Een brandnieuw jaar staat voor de deur en we hebben mooie plannen voor 2019 voor jou als lid van de club.

Een dezer dagen ontvang je jouw factuur voor het lidmaatschap voor 2019. Je kunt dan direct profiteren van allerlei voordelen; zo is er o.a. op 6 januari een feestelijke nieuwsjaarsduik gepland waar we hopen je te kunnen verwelkomen om met elkaar het nieuwe jaar in te plonzen. Binnenkort volgt over deze activiteit meer informatie op onze Facebook evenementen site.

Ook gaan we aan het begin van 2019 diverse lezingen houden en gaan we naar Duitsland en Todi naar de grote zwembaden om lekker in de wintermaanden door te duiken. Voor diegenen die wel naar buiten willen gaan om te duiken, zullen we in januari alvast de theorieles gaan geven voor IJsduiken. Wordt het een strenge winter en er ligt ijs, dan gaan we lekker duiken. Er komt ook een DPV cursus aan in het 2e kwartaal van 2019 (Scooteren) en we zullen diverse trips gaan organiseren naar mooie duikplekken in Europa en daar buiten. Volop leuke activiteiten en nieuwe opleidingen die wij jou gaan aanbieden dus!

December is een feestmaand en ook bij Diveplace. Zo introduceren wij deze maand een kerstmarkt in een gezellige ambiance waar we de collectie van 2018 in de uitverkoop doen. Bezoek onze winkel in de week van 18 t/m 22 december , vier samen met ons het decemberfeest in de kerstsferen en profiteer van scherpe aanbiedingen.

Zoals inmiddels een terugkerende traditie is hebben wij ook dit jaar tussen Kerst en Oud en Nieuw Fixit-days bij Diveplace. Dit jaar organiseren we deze dagen op 28 december (13:-17:00 uur) en op 29 december van 10:00-16:00 uur). Dus wil je helpen om Diveplace gereed te maken voor 2019, de laatste klusjes doen samen met je duikteamleden en een oliebol eten? Dan ben je van harte welkom. Check ook onze Facebookpagina en meld je aan als je erbij kunt zijn, zodat wij weten dat je komt.

Diveplace heeft in de decembermaand gewijzigde openingstijden, waarover we op onze Facebookpagina communiceren.

Goed om alvast te weten is dat we op 5 december i.v.m. pakjesavond vanaf 17.00 uur zijn gesloten en op donderdag 13 december vanaf 17.30 uur.

Voor nu wensen we je een heerlijke avondje op 5 december. Veel plezier ook met het bekijken van de superleuke reisspecials 2019! Laat dat nieuwe jaar maar komen!

Reisspecial 2019:

Freedive trip Dahab ( 21 tm 27 maart 2019)
Uniek in Nederland: FreediveNL / Diveplace organiseert een super gave trip voor Freedivers. Hoe vet is het om de Blue Hole op één ademteug te verkennen. Ervaring op doen en gecoacht te worden door een recordhouder op het gebied van Freediving. Dit wordt voor Freedivers mega vet. <<lees meer>>

Tecdive trip Malta (02 tm 09 mei 2019)
De beste wrakken in Malta! Je gaat het meemaken op deze bijzondere Diveplace duikreis!
Oorlogswrakken uit WOII, veerboten, patrouille boten, vliegtuigen; allemaal gezonken wrakken die we gaan bezoeken tijdens deze spectaculaire wrakken Tec reis. Bijna alle wrakken zijn goed te bezoeken vanaf de kant, maar met de boot kunnen we ook ter plekke de beste wrakken bezoeken. In water met supergoed zicht en mooie dieptes gaan we alleen maar genieten. Als jij van wrak en technisch duiken houdt, dan moet je er ECHT bij zijn! <<lees meer>>

Liveaboard trip Hurgada (07 tm 15 sept 2019)
De beste route vanuit Hurghada – het beste van de wrakken, riffen & marine park eilanden!Je gaat het meemaken op deze bijzondere Diveplace duikreis!  De Brothers – twee eilanden, waarvan de toppen nog net boven water uitsteken, vormen samen de beroemde Brothers eilanden, solitair gelegen in het midden van de Rode Zee. Als enige twee riffen in deze regio, oefenen zij een enorme aantrekkingskracht uit op bijna alle typen haaien die zich in de Rode Zee bevinden. <<lees meer>>


 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.