Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
[voornaam], wij gaan weer duiken met de 5=4 actie!

Beste [voornaam],

Wij gaan weer duiken:
Wij hebben goed nieuws en dat is dat wij de duiklessen weer gaan hervatten. Uiteraard binnen de huidige protocols, richtlijnen RIVM en standaarden PADI opleidingen. In de afgelopen weken zijn wij enorm druk bezig geweest om de veiligheid van staff en cursisten/klanten zowel in ons duikcentrum als in de buitenlucht te kunnen waarborgen. Zo zullen wij uitsluitend in zeer kleine groepen gaan lesgeven en planningen op maat maken en uiteraard alleen opleidingen geven die we binnen de geldende richtlijnen goed en veilig kunnen geven. In ons duikcentrum zijn er diverse grote aanpassingen gedaan; o.a. looproutes, deurbeleid, corridors en strikte regels wat betreft gebruik maken van toilet en lesruimtes en duikmateriaal. Alle opleidingsduiken die wij gaan maken zullen in het buitenwater gedaan worden.

5=4 actie
Om jullie weer welkom te heten in ons duikcentrum hebben wij een 5=4 actie voor wat betreft de specialties samengesteld. Je kiest 5 specialties uit die je graag wilt doen en bij de 5e specialty krijg je de opleiding geheel gratis, je betaalt dan alleen de certificeringskosten. Je bent dan lekker bezig met je ontwikkeling en pakt gelijk een leuk voordeel mee. De 5=4 actie geldt ook als je met 5 personen een opleiding wilt komen doen dat je dan voor 4 personen betaalt. Hou er wel rekening mee dat de groep niet tegelijkertijd les krijgt want wij zitten aan een maximale groepsgrootte van 2 cursisten en 1 instructeur per keer. Tuurlijk kan je nu alvast boeken voor deze actie en in september de opleiding doen, tegen die tijd is het misschien wel mogelijk. Als je dit wilt laat het ons dan weten met een opmerking bij je reservering.

Hoe werkt het?
De opleidingen zijn nu op aanvraag en zullen in nauw overleg met jou worden gepland. Hoe het werkt: je kiest een betreffende opleiding op de website, je kiest een datum en rondt de reservering af. Na het ontvangen van de reservering nemen we contact met je op en spreken we de planning en de betreffende data door zodat wij een op maat opleiding voor je hebben samengesteld. Alleen de nitrox opleiding is vastgepland op de avonden die ook in de agenda staan op de site. Alle andere opleidingen die wij opstarten maken wij een op maat planning met je.

De opleidingen die wij gaan starten zijn de volgende opleidingen:

 • Proefduik
 • ReActivate
 • Advanced Open Water Diver
 • Divemaster
 • IDC
 • Tec 40
 • Tec 45

Specialties 5=4:

 • Nitrox, specialty
 • Trimtechniek specialty,
 • Wrakduik specialty
 • Navigatie specialty
 • Vinkick specialty
 • Sidemount specialty
 • Self Reliant Diver specialty
 • DPV Suex specialty

Opleidingsplan opstellen:
Wil je gebruik maken van de 5=4 specialtie actie, boek dan 4 specialties, wij signaleren dat vanzelf en komen bij je terug met de planning maar ook met de vraag welke 5e specialtie je zou willen doen. Samen maken wij dan een opleidingsplan voor je.

Aanvullende eisen om les te geven:
We gaan er vanuit dat je al bekend bent met de nodige formulieren die PADI heeft en die ingevuld en getekend dient te worden alvorens er gedoken wordt. Nu komt daar in de huidige tijd een formulier bij en dat is dat je naast de PADI formulieren ook het coronoprotocol ondertekent zodat je bewust bent van de afspraken, voorwaarden en werkwijze tijdens de duiklessen en bezoek aan ons duikcentrum

Ons team heeft er zin in en wij zien je graag weer!

Team Diveplace.


 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.