Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
We mogen weer, ga je mee?

Beste [Voornaam],

We mogen weer zonder restricties activiteiten organiseren en dat gaan wij dan ook met veel plezier weer doen voor onze duikteam en freediveleden… eindelijk! Wat hebben wij dat gemist en wat  hebben wij er veel zin in om elkaar weer te mogen ontmoeten.  Hieronder hebben wij diverse activiteiten op de agenda staan. Zet ze vast in je eigen agenda en zorg dat je erbij bent.

Wil je mee dan is het wel belangrijk om je even op te geven voor de activiteit. Surf naar het kopje ‘(Free) Dive Club’ op onze website en druk op de knop ‘boek nu’ om je aan te melden. De meeste activiteiten zijn geheel gratis. Bij het boeken en nadat je ingelogd bent zie je gelijk de juiste ledenprijs staan. Je betaalt voor de meeste activiteiten dus helemaal niks.

Als je je hebt aangemeld ontvang je enkele dagen van tevoren ook alle informatie betreffende de activiteit.

AGENDA

29 oktober – 18:00uur -Halloween duik:
Wij ontvangen je graag om 18:00 uur op een griezelig Diveplace om samen een kop Halloween soep te eten met stokbrood. Vervolgens even bij te kletsen en dan lekker naar het zwembad toe om daar Halloween spelletjes te spelen in en rond het water. Tijdens deze duik zijn wij allemaal verkleed in een Halloween outfit en je bent van harte uitgenodigd om dat ook te doen. Dus ga maar vast op zoek naar je eigen waterproof spooky outfit.
Ledenprijs: GRATIS

31 oktober – 11:00uur – Dive4Live duiktoren bezoek:
We gaan heerlijk duiken in de indoorduik toren in Duitsland. We hebben een duikslot van twee uur gereserveerd. Deze duiktoren is 20 meter diep, wauw, als je aan de oppervlakte snorkelt is het ineens toch wel diep. Wil jij heerlijk duiken en even de diepte in met water wat lekker van temperatuur is? Ga dan lekker mee met ons en oefen je duik- of freediveskills.
Ledenprijs: € 38,50

12 november – 19:00uur – Competitie avond SKILLS:
Spelletjesavond maar dan in competitie met een vakjury. Wie verlaat het bad als winnaar? De professionals krijgen uiteraard een moeilijkheidsgraad factor zodat iedereen lekker op zijn eigen niveau zijn skills kan laten zien. Hoe gezellig is dat me z’n allen oefenen en daarna een drankje drinken.
Ledenprijs: GRATIS

27 november – 09:00uur – Navigatiespel
Jip, we gaan naar Vinkeveen en we gaan een navigatiespel doen. Dus ook in deze tijd zijn natpakkers van harte welkom. Kan jij goed navigeren of juist niet, dan is dit leuk om te doen. Zo ben je lekker bezig, blijf je warm en nemen we de navigatie skills onder de loep. Wij zijn benieuwd, jij ook?
Ledenprijs: GRATIS

17 december – 19:00uur – SinterkerstenNieuw
Ons jaarlijks terugkerend item. Misschien heb jij de leuke foto’s van inmiddels 2 jaar geleden wel gezien en is het je nieuwe kerstkaart geworden. Met je kerstmus, Unoxmus of de staff van Sinterklaas op de foto. Dit is ook de laatste avond van het jaar, op deze avond wensen wij tegelijkertijd iedereen hele fijne feestdagen toe en sluiten af met een drankje.
Ledenprijs: GRATIS

09 januari – 10:00uur – O&N duik
3, 2, 1 …. PLONS!!! We gaan aftellen en dan springen wij met ze allen met een duik/Freedive uitrusting het water in. Uiteraard met een kampvuur en oliebollen. Bij terugkomst wensen wij iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar en de eerste duik van 2022 zit erop. Tijd om even lekker warm te worden nu bij het kampvuur en warme chocomelk. Elk jaar een hit.
Ledenprijs: GRATIS

21 januari – 19:00uur – Voetbal/Rugby
Een brandnieuwe activiteit op de Diveplace agenda en weer eens wat anders dan rondje zwemmen of spelletjes doen; wij gaan deze avond voetballen/rugby spelen onderwater. Heb je dat weleens gedaan? Dit is zo ontzettend leuk om te doen. Uiteraard met spelregels. We zijn benieuwd wie er scoort. Fun gegarandeerd!
Ledenprijs: GRATIS

06 februari  – 10:00uur – Duikvaker
De duikbeurs van Nederland voor duikers met duikers. Het event vindt plaats in Houten en jaarlijks bezoeken wij de beurs. Lekker met z’n allen rondkijken en snuffelen wat de nieuwtjes zijn, ideeën op doen. Dit jaar zijn wij (Diveplace) niet van de partij als standhouder, dus ons bezoeken kan niet. Wel samen rondlopen, geef je op dan gaan wij met ze allen.
Ledenprijs: € 14,50

18 februari  – 19:00uur – Nettraining pool
Je kent de verhalen misschien wel van duikers die terecht komen in een net. OEPS wat nu? Tijdens deze workshop maak je kennis met een net en wat te doen als je in een net zit. Welke kant moet ik op, kan ik bewegen. Tijdens de workshop in het zwembad maak je laagdrempelig kennis met het net en het is altijd een spannende en leerzame avond waar je veel aan hebt als duiker.
Ledenprijs: GRATIS

05 maart  – 11:00uur – TODI
Weer zo’n ontzettend mooi indoorbad in België met duizenden vissen. Wij hebben een tijdslot van 2 uur gereserveerd en dat is tijd genoeg om heerlijk een duik te maken of misschien wel 2 tussen de vissen en attributen die er zijn. Zeker weten dat je vette shots hebt als je je camera meeneemt. Heerlijk om even je duikspullen weer te pakken voordat de zon buiten gaat schijnen en we weer buiten tussen de vissen kunnen zwemmen.
Ledenprijs: €28

01 april  – 19:00uur – Duik?
Het is alweer 1 april, tuurlijk kunnen wij nu nog niks zeggen over deze duik. Maar grappig wordt het zeker. 
Ledenprijs: GRATIS

17 april  – 08:00uur – Paasontbijt
Hoe wil jij je eitje; gebakken, roerei of gekookt? Zeg het maar wat wij maken ter plekke je ei en je broodje zodat je met een gevulde maag op weg kunt gaan naar Vinkeveen om de paasduik te maken. Wie weet vind je ook nog wel paaseieren onder water. Het duikseizoen is begonnen!
Ledenprijs: GRATIS

30 april  – 08:00uur – Duiktrip Kroatie Knirca
Ook dit mogen wij weer organiseren, duiktrips. Zoals elk jaar maken wij aan het begin van het jaar een duiktrip naar Malta of Kroatië om diepe vette duiken te maken. Dit jaar gaan wij met eigen vervoer weer naar Kroatië. SS Baron Gautsch (schip 1908) here we come!
Ledenprijs: n.t.b.

 

Genoeg te doen dus! We hopen dat je net zo enthousiast wordt als wij als je leest wat we weer in petto hebben de komende maanden en we hopen jou ook te mogen begroeten bij één of meerdere van onze duik – en Freedive activiteiten.

Tot snel bij Diveplace!


 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.