Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
Weer 100% open!

Beste [voornaam],

We zijn blij je te kunnen melden dat we, na de recente versoepelingen van de coronamaatregelen door het kabinet, onze deuren van de winkel weer hebben kunnen openen op de reguliere openingstijden. Sommigen van jullie hebben we alweer live kunnen begroeten in de showroom. Wat was dat fijn, na al het online contact en de afstand van de afgelopen maanden. We hebben ontzettend veel materiaal kunnen servicen de afgelopen periode en het is fijn dat net voor het mooie weer aanbreekt, velen van jullie over hun up to date equipment kunnen beschikken. We hopen jou ook weer gauw in het echt te mogen begroeten en met je mee te denken over wat jij nodig hebt om na al die tijd weer veilig en met plezier in het water te kunnen plonzen voor een ontspannen duik.

Na heel veel gepuzzel en creativiteit zijn we zeer verheugd je ook te kunnen melden dat we in onze duikschool weer cursussen kunnen gaan draaien. Elke zaterdagmiddag kunnen we vanaf zaterdag a.s. van een buitenbad in de regio gebruik maken om onze zwembadlessen te draaien. Uiteraard met beperkingen en binnen de kaders van de maatregelen, maar we kunnen weer van start, bekijk onze up to date cursusprogramma.

Sta jij in de startblokken om weer te kunnen (leren) duiken? Laat het ons dan zeker weten, dan denken we met je mee. Stond je op de wachtlijst voor een cursus, dan ontvang je van ons zeer binnenkort een bericht of neem even contact met ons op over jouw actuele cursusdata.

We hopen je gauw weer in goede gezondheid te ontmoeten, in onze showroom of aan de waterkant.

Veel groeten,

Team Diveplace


 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.